Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Taštičková matrace Lorenzo + Kokos 140 x 200, H3+H4

Lorenzo + Kokos 140
Dodaci doba: 3 - 6 týdnu
8 282 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Taštičková matrace + koňské vlasy, H3+H4 140 x 200 cm

Nejprodávanější matrace, kde ve spolupráci se špičkovým výrobcem matrací jsme výhradně pro naši firmu sestavili kvalitní matrace za rozumnou cenu.

Jádro tvoří 12 cm vysoké taštičkové pružiny s funkcí až 7 zón, které se starají o dokonalý spánek a komfort během vaší noci.

Z SOULADU strany matrace obsahuje koňské vlasy, které zaručují dokonalou antibakteriální ochranu. Z druhé strany je vrstva kokosu, kteří působí antialergenní a zároveň dodává matraci určitou tvrdost a zvyšuje celkovou životnost matrace.

Potah značky Stressfree, vás uritou uklidní. Potah mě protistresové účinky, víc už nebudete mít neklidný spánek, když jste nevěděli jeho příčinu.

Výška matrace až 19 cm.

Koňské vlasy jsou ideálním materiálem pro výrobu vysoce kvalitních a pohodlných matrací. Matrace z koňských žíní jsou antibakteriální, přírodní a vyznačují se skvělou pružností a výbornou akumulací tepla. Koňským vlasům se vyrovná jen málokterý materiál. Koňské žíně vynikají nad ostatními materiály svou charakteristickou a výjimečnou ventilační schopností. Jsou duté a vlhkost jimi proniká velmi rychle, za krátký okamžik jsou suché. Díky schopnosti rychlého schnutí koňské žíně představují ideální materiál pro výrobu matrací, protože důsledkem změn tělesné teploty člověka ve spánku je často vlhkost způsobená pocením.

Kokos, přírodní surovina ze skořápky kokosového ořechu. Má vynikající tepelné a antialergické vlastnosti. Zajišťuje odpovídající proudění vzduchu v matraci. Díky své přirozené struktuře je kokosové vlákno lehké a vzdušné. Vyznačuje se vysokou pružností, přičemž absorbuje vylučovaný pot a vlhkost z okolí. Díky použití kokosových desek dosáhneme efekt zpevnění matrace proto se matrace Lorenzo + Kokos řadí mezi tvrdé matrace.

Potah Stressfree - Stressfree je inovativní potah na matrace, který má speciální antistatické vlastnosti a zajišťuje klidný spánek "bez stresu", při kterém i citliví lidé si během noci opravdu odpočinou. Potah Stressfree je odnímatelný a je možné jej prát iv pračce při teplotě max.. 40 ° C. Potah je tvarově prošitý s klimatizační výplní a netkanou textilií. Potah lze prát při teplotě do 60 st. C. Látka je certifikována značkou OEKO - TEX 100.

7 zón - Matrace, které mají takové označení se přizpůsobují lidskému tělu. Mají vysokou bodovou pružnost a různé zóny tvrdosti. Tedy jsou optimální pro opření páteře což vám zaručí klidný a hluboký spánek. Tím se zvyšuje celkový efekt komfortu pro páteř a celému tělu.

Typ výrobku
Matrac
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Rozměr
140 x 200 cm
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.