Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Organická manželská postel Greta, masív dub 160 x 200 cm

Greta
Skladem poslední kusy
22 468 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Přečtěte si hodnocení zde 2 reviews
Průměrně hodnocení : 10/10 Počet hodnocení: 2

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Organická manželská postel Greta - masiv dub 160 x 200 cm

Organická postel vyrobená z dubového dřeva, model Gréta. Staňte se i vy uživatelům skutečné přírodního produktu, který bude aktivně zvyšovat kvalitu vašeho spánku. Důvodem je skutečně použitý materiál, který nemá žádný negativní vliv na vaše tělo a mysl. Pro výrobu je použijte 100% dubové dřevo, které se získává z lesů s certifikátem FSC. Takže vás nemusí trápit negativní vliv na životní prostředí. Následně je dřevo sušené do bodu, kde jsou vyhubeny všechny bakterií či červotoči, které by mohly ovlivnit vaše prostředí. Většina barev a olejů jsou ekologický, ale co může být více ekologický než když se nepoužije žádné barvivo? Proto manželská organická postel model Gréta není ošetřeno žádným olejem ani lakem, který by mohl vypouštět škodlivé látky a zápachy do místnosti, ve které spíte. Dřevo je zabroušené do hladka a má svou přírodní strukturu a kresbu dřeva. Abychom maximalizovali skutečný efekt organického produktu tak při montáží se nesetkáte s žádnou srubu ani šroubem. Postel je samozřejmě mimořádně pevná a robustní. Vysoká pevnost postele je způsobena jednoduchou fyzikou a použitím pouze dřevěných kolíků. Hlavním prvkem postele jsou dubové hranoly v rozměru 16 x 9 cm. Součástí postele je i pevný dřevěný rošt, který dáváme k posteli grátis.

manželská organická postel Greta masív dub

organický produkt Dlouhodobý spánek v takové posteli tak zaručeno zefektivní váš odpočinek během noci a můžete si být jistý že na vaše tělo nebude vplout žádná chemikálie. Kvalita a délka vašeho života tak může být příjemnější a delší. Dubové dřeva je mohutné tvrdé dřevo, které je prémiový materiál mezi dřevinami. Dubové trámy mají trhliny a praskliny, které jsou přirozené a některé umělé vytvořené. Právě dubové dřevo je královský materiál, který je ověřen časem.
fsc certifikat Dřevo použijte na výrobu tohoto produktu je výhradně z obnovitelných lesů. Díky tomu je certifikováno FSC značkou. Jde o organizaci, která se stará o budoucnost lesů i pro další generace působící již v 80 zemích světa.

Rozmer matrace: 160 x 200 cm
Celková šířka postele: 186 cm

Celková délka postele: 228 cm
Výška čela u nohou 42 cm
Výška čela u hlavy cca 85 cm
Tloušťka bočnic až 9 cm
rozměr hranolu 16 x 9 cm
Matrace je zapuštěná v posteli 10 cm při použití našeho roštu, který dáváme k posteli zdarma.

organická postel greta

Organická manželská postel Greta - masiv dub

organická postel greta

organicka postel greta

Povrchová úprava
bez povrchové úpravy - organické
Kolekce
Trámove postele
váha
125 kg
Povrch nábytku
hladký povrch
Nábytok je dodávany:
v demonte
Nosnosť
do 230 kg ( osoba max 115 kg )
Rozměr
160 x 200 cm
Úložný prostor
bez úložného prostoru
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Manželská postel Greta, masív dub 160 x 200 cm
rating 10
Z naší nové postele jsme nadšení. V reálu vypadá ještě pěkněji než na fotkách na webu. Vždycky jsme si moc přáli pořádnou poctivou dřevěnou postel a ne nějakou rozvrzanou dřevotřískovou slepeninu. Dubové dřevo je perfektně opracované, pečlivě zahlazené, nikde žádné otřepy nebo třísky. Jednotlivé díly do sebe dokonale zapadly, postel jsme měli složenou do 15 minut. Moc děkujeme.
Super
rating 10
Skvelá postel

Produkty ze stejné série

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.