Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Taburetka k sedačce, Haiti

HAITI Hocker C725805
Dodaci doba: 3 - 6 týdnu
6 216 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

Výběr čalounění
  • Látka 1S
  • Látka 2S

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Taburetka k sedačce, Haiti s úložným boxem

Taburetka k sedací soupravě HAITI se širokým využitím. Taburetka má odkládací box na menší věci. Je dostupná ve více barvách a kůži. Model Haiti, kterí je dostupná v několika barevných provedeních. Kůže je známá svou trvanlivostí a snadnou údržbou, takže si můžete být jisti dlouhou životností této sedací soupravy. Moderní černé kovové nožičky dodají celkovému designu šmrnc a eleganci.

 Haiti sedačka je k dispozici ve verzi levá nebo pravá, aby se přizpůsobil rozložení Vašeho obývacího pokoje. Díky širokému výběru barev kůže si můžete vybrat tu nejlepší variantu, která bude ladit s ostatním zařízením Vašeho domova.

>> Prohlédnout si všechny verze sedačky Haiti zde <<

Taburetka k sedačce, Haiti s úložným boxem

* na obrázku v látce Boston F009 

Šířka: 103 cm
Hloubka: 67 cm
Výška: 46 cm

Barva látky může být mírně odlišná závisí to na nastavení barev v monitoru. Jelikož jde o nábytek na míru je vyžadována záloha ve výši 30%. Rovněž zde zaniká možnosti vrácení zboží do 14 dnů kvůli zakázkové výrobě.

Vlastnosti a složení sedačky.

Sedačka model haiti mě všechny nosné díly vyrobené z tvrdého dřeva borovice s certifikátem FSC. Samozřejmostí je materiál bez formaldehydu. Výplň sezení tvoří kvalitní PU pěna bez freonů. Sedák sedačky mě příjemný tvrdší sed, což zajišťuj ocelové zvlněné pružiny. Zádová část sedačky je výrobně ze statickými čalounické popruhy, které udržují stály komfort opírání i po dlouhém čase používání. Pu pěna mě výborně komfortní složení na sedací části 25.38 kg / m3, na zádové části 21.30 kg / m3. Pod ručka 21.3 kg / m3.

Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Látka
Roh Sedačky
Roh v pravo
Úložný prostor
s úložným prostorem
Barva
Výběr ze vzorníku barev
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.