Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Kožená jídelní židle s dubovýma nohama

Bivio Camel
Dodaci doba: 1 - 2 týdnu
2 987 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Kožená jídelní židle s dubovýma nohama - barva kůže hnědá ( camel )

Tato židle představuje vrchol designu a pohodlí, kombinující prémiovou kvalitu materiálů s výjimečnou estetikou. Její dubový rám, ošetřený přírodním olejem, nejenže odráží ekologický přístup k výrobě nábytku, ale také zajišťuje dlouhodobou trvanlivost a stabilitu. Jídelní židle je vyrobena z pravé kůže v atraktivní hnědé barvě v odstínu Camel, která působí elegantně a přitom nabízí maximální komfort.

Kožená jídelní židle s dubovýma nohama - barva kůže hnědá ( camel )

Opěrka má jedinečný vlnitý design, který dodává židli charakter a zároveň poskytuje vynikající oporu zad. Díky tomu je tato židle ideální nejen pro dlouhé hodiny strávené u jídelního stolu, ale také jako stylový doplněk do pracovny nebo obývacího pokoje. Navržená s ohledem na jednoduchost, židle se dodává v demontu, ale její montáž je intuitivní a rychlá, takže žádný náročný návod nebo nástroje nejsou zapotřebí. Doporučená nosnost je do 110 kg.

S moderním a zároveň časem odzkoušeným designem, tato židle je dokonalou volbou pro ty, kteří hledají kvalitu, pohodlí a styl v jednom. Její teplé odstíny a jemné linie jsou ideální pro dotvoření přívětivé a stylové atmosféry v každém interiéru. Bez ohledu na to, zda ji umístíte do minimalistického, moderního nebo rustikálního prostoru, tato židle se stane okamžitým centrem pozornosti.

židle Bivio

Bivio Madras Camel židle

Kůže Madras Camel

Pravá hovězí kůže v barvě hnědá v odstínu CAMEL. Na kůži nepoužívejte žádné krémy ani oleje. Čištění jen pomocu jemně navlhčeného hadříku a případě kousek dětského mýdla.

Madras Camel

Typ výrobku
Jídelní židle
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Kůže
Nosnosť
115 kg
Barva
hnědá
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Podobné produkty

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.