Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Zahradní sezení, akácie - křesla a lavice, Delphi

Deplhi
Dodaci doba: 6-10. Květen
35 900 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Zahradní sezení, akácie - křesla a lavice, Delphi

Představujeme Vám naši novou zahradní sestavu nábytku, která je symbolem luxusu, komfortu a nečekaně vysokého standardu kvality – ideální pro Vaše letní dny a večery v přírodě. Tato zahradní sestava je řemeslně vyrobena z vybíraného akáciového dřeva ve světlých, teplých odstínech, které něžně ladí s přirozeným prostředím Vaší zahrady. S moderním a minimalistickým designem, tato sestava se stane ohniskovým bodem Vašich exteriérových prostorr.

Zahradní sezení, akácie - křesla a lavice, Delphi

Sestava obsahuje širokou lavici, dvě prostorná křesla a elegantní konferenční stolek, vše doplněno o měkké, pohodlné polštáře a sedáky, které jsou nejen příjemné, ale také snadno udržovatelné. Sedací souprava je navržena tak, aby Vám poskytovala maximální komfort při relaxaci pod širým nebem. Nepřekonatelná kombinace luxusního vzhledu a praktičnosti! Díky svému nadčasovému designu a vysoce kvalitním materiálům, tato zahradní sestava nejen vizuálně obohatí Váš exteriér, ale také vytvoří pohodlný koutek pro odpočinek, setkání s přáteli nebo rodinné oslavy.

Rozměry:

lavice
Výška / Šířka / Hloubka: 69 cm / 165 cm / 79 cm

křeslo
Výška / Šířka / Hloubka: 69 cm / 72 cm / 79 cm

Konferenční stolek
Výška / Šířka / Hloubka: 31 cm / 120 cm / 80 cm

Akáciové dřevo je známé svou odolností vůči povětrnostním vlivům a dlouhověkostí, což znamená, že tato sestava bude součástí Vašich vzácných momentů na zahradě po mnoho let. Zpracovány se smyslem pro detail a kvalitu, každý kousek nábytku odolává času a nabízí trvale krásný vzhled.

delphi sezeni

Typ výrobku
Zahradní sezení
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.