Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Dřevěná zahradní sestava - čajová, Colorado

Colorado
Dodaci doba: 6-10. Květen
33 691 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Dřevěná zahradní sestava - čajová, Colorado

Jak se vám líbí tato naše novinka v podobě zahradní čajové sestavy nábytku? S kompaktním stolem, pohodlnými a pevnými křesly, která vykazují zaoblené tvary, tato sestava nejenom že poskytuje útulné posezení v náruči přírody, ale také esteticky obohacuje prostředí zahrady.

Dřevěná zahradní sestava - čajová, Colorado

Využívání přírodních materiálů v designu je také velkým plusem, přičemž dodává sestavě autentický a zároveň luxusní nádech. Zvláště vynikající je, že sestava byla navržena s ohledem na aktuální trendy a že její design byl oceněn na mezinárodní úrovni IJM. Zaoblené tvary, které jsou klíčovým prvkem designu pro rok 2024, dodávají sestavě moderní a současně časově odolný vzhled. Sestava, která obsahuje zahradní lavici, dva křesílka a konferenční stolek, nabízí ideální prostor pro relaxaci a konverzaci ve vašem venkovním prostoru. Zostava je včetně pohodlných sedáku a polštářu.

Rozměry:

lavice
Výška / Šířka / Hloubka: 75 cm / 137 cm / 79,5 cm

křeslo
Výška / Šířka / Hloubka: 75 cm / 72 cm / 79,5 cm

Konferenční stolek
Výška / Šířka / Hloubka: 35 cm / 110 cm / 60  cm

záhradni sestava colorado

Akáciové dřevo, původem z hustých tropických lesů východní Asie a Jižní Ameriky, je známo svou výjimečnou tvrdostí a rychlým růstovým potenciálem akáciových stromů. Toto dřevo se v průběhu času rozšířilo a stalo se běžně dostupným také na ostatních kontinentech. Charakteristická jemná plamenná textura spolu s olivově hnědými až šedohnědými odstíny, oživenými tmavšími pruhy, akácii propůjčuje jedinečný a teplý vzhled, který je obzvláště oblíbený v nábytkářství. Díky svým odolným vlastnostem, při správné péči a údržbě, akáciové dřevo vykazuje vysokou odolnost vůči stránutí a biologické degradaci, což prodlužuje životnost výrobků z něj vyrobených.

Typ výrobku
Zahradní sezení
Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--