Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Ratanové zahradní křeslo - hnědé

Coventry
Dodaci doba: skladem
4 190 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Ratanové zahradní křeslo - hnědá barva Coventry

Ratanová křeslo je vyrobeno z kulatého a půlkulatou ratanu, který je považován za prémiové provedení. Křesílka se dodávají již smontované. Ratanový nábytek do zahrady MIREK, vyráběný z kvalitního půlkulatý ratanu, který má vyšší životnost a lépe odolává mechanickému poškození jako ploché ratanové vlákno, které je tenčí. Obrovskou výhodou setu je použit půlkulatý ratan 7 mm. Křesílko je včetně pohodlného sedáku a polštáře.

Obohaťte svůj exteriér o krásné, luxusní a přitom nenáročné zahradní křeslo, které vyvolává atmosféru pravého tropického ráje přímo ve Vaší zahradě! Naše zahradní křeslo v moderním hnědém odstínu technického ratanu nejenže vypadá nádherně, ale také mimořádně realisticky imituje přírodní ratan. Designové provedení křesla dodá Vašemu exteriéru výraz luxusu a pohody, který se hodí do každé zahrady, terasy či balkonu.

Ratanové zahradní křeslo - šedé

Hlavním použitým materiálem je tedy technický umělý ratan nejvyšší třídy, kteří i po letech si udržuje skvělé vlastnosti. Odolává všem vlivům počasí, může být venku po celý rok. Během zimy je třeba nábytek zakrýt ochranou plachtou. Rovněž používání ochranné plachty během nepříznivého počasí prodlužuje životnost nábytku. Velmi jednoduché údržba, čištěnou jen pomocí vody nebo hadice. používat se může v teplotách od -10 ° C do + 50 ° C. Konstrukce hliníková, ručně svařovaná. podušky: 6cm hrubý molitan, potah z polyesteru 230g / m2. Doporučené zatížení křesla je max 120 kg. 

Ratanové zahradní křeslo - hnědá Coventry

Typ výrobku
Zahradní křeslo
Kolekce
Ratan
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Produkt přidán do seznamu přání