Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Dřevěný dubový regál , Alexandra 16

Alexandra 16
Dodaci doba: 1 - 4 týdnu
25 723 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejnižší cenu a dopravu zdarma kdekoli v ČR

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Dřevěný dubový regál , Alexandra 16

Hledáte knihovnu do vaší pracovny nebo jídelny, které by byla vyrobena z přírodních materiálů a měla poctivý design a vysokou kvalitu? Už víc nemusíte hledat. Dubová knihovna ze série nábytku Alexandra vyrobená z poctivého dubového dřeva. Nádherný design, vysoká kvalita a precizní zpracování to jsou vlastnosti dubového nábytku Alexandra. Dubový regál má 4 dřevěné police. Nábytek je vyroben z dubového dřeva vratné korpusu a boků nábytku. Dokonalé ošetření značkovým německým olejem LIVOS, vytváří ideální ochranu pro dubový nábytek. Netrapte se se zdlouhavou montáží, nábytek vám přijde již smontovaný.

Výška: 204 cm , Šířka: 81 cm , Hloubka: 48 cm

Regál je celomasivní, vyrobená ze  dubového masivu, a to včetně korpusu, vnitřní police i dvířek. Plochy nábytku zdobí oblíbený parketový vzor, který se opakuje také u dalších prvků kolekce Alexandra. Díky dubovému masivu a jeho prvotřídnímu zpracování dosahuje vitrína opravdu výjimečných kvalit počínaje pevností, přes krásnou texturu až po dlouhou životnost. Zásluhou těchto vlastností se vitrína řadí mezi nábytek, který zdědí další generace. 

Masívni dubový regál, Alexandra 15

Dubový nábytek ze série nábytku Alexandra je skutečně ověřen časem. Série nábytku se vyrábí již více než 20 let, kdy postupně byly přidávány nové modely. V kolekcí Alexandra naleznete nábytek do obývacího pokoje, kuchyně, jídelny a nově i pracovny. Zařiďte si i vy váš interiér poctivým dubovým nábytkem, který je vyroben výhradně z dubového dřeva. Víme, že Váš čas je cenný, proto se nábytek dodává již smontovaný. Všechny šuplíky a dvířky disponují německým kováním s tlumením soft-close. Nábytek je ošetřen špičkovým Německým olejem LIVOS, který je přímo určen pro dubová dřeva. Nasávejte každý den vůni přírodního nábytku ve svém interiéru. K výrobě je použijte dřevo výhradně z obnovitelných lesů. Nábytek je vytvořen ve spolupráci s naší a Polskou firmou. Samotný design je inspirován prostředím luxusních Švýcarských chaletů. Samotná výroba probíhá v nejmodernější lince v EU, kde se vyrábějí i tradiční Německé produkty. Samozřejmostí je denně kontrolovaná vlhkost dřeva, nejmodernější CNC stroje, kontrolovaná vlhkost ve výrobě. Dopřejte si i vy tak nejvyšší kvalitu se dostupnou cenu!

Typ výrobku
Regál
Kolekce
Alexandra
Povrchová úprava
Olej + Vosk
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
váha
70 kg
zásuvky
Soft-close
Front (přední část)
Masív
Korpus
Masív
vrchní deska
Masív
zadní stěna
Dřevěná překližka
Výška
204 cm
Šířka
81 cm
Hloubka
48 cm
čištění čalounění
handričkou + mydlo ph0
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Material
Dub divoký
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--