Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Třídveřová komoda barva ořech

Lisabon - Komoda3D orech
Skladem poslední kusy
15 684 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Třídveřová komoda Lisabon barva ořech na kovových nožičkách

Výška: 68 cm
Šířka: 143,5 cm
Hloubka: 50 cm

Nechte se unést do světa elegantního designu a luxusu s naší jedinečnou Komodou Lisabon! Tento klenot mezi nábytkem vám přinese nejen úžasný vizuální zážitek, ale také praktické využití pro každodenní potřeby. Nechte se inspirovat a objevte, proč je Komoda Lisabon tím pravým kouskem nábytku právě pro vás!

Komoda Lisabon je vyrobena z prvotřídní dubové dýhy a masivního dubového dřeva ve stylových barvách ořechu, což zaručuje dlouhou životnost a odolnost proti opotřebení. Unikátní kombinace přírodních materiálů, zablených rohů a ladných proporcí komody dodávají celkovému vzhledu pocit luxusu a nadčasovosti.  Tři prostorná dvířka nabízejí dostatek úložného prostoru pro vaše osobní věci, oblečení či jiné potřeby, které chcete mít po ruce.

Díky svým rozměrům a neutrálním designu se Komoda Lisabon snadno zařadí do jakéhokoli interiéru, ať už hledáte řešení pro ložnici, obývací pokoj nebo pracovnu. Elegance v detailech: Kovové nožičky v černé satinové barvě dodávají komodě sofistikovaný vzhled a zajišťují stabilitu i na nerovných podlahách. Učiňte svůj domov útulnějším a elegantnějším s touto skvostnou komodou, která bude záviděním vašich návštěv. Objednejte si Komodu Lisabon nyní a užijte si dokonalou kombinaci luxusu, elegance a praktičnosti!

Třídveřová komoda Lisabon barva ořech na kovových nožičkách

Popis kolekce nábytku Lisabon, >> Prohlédněte si celou nabídku nábytku zde <<

Nábytek z kolekce Lisabon představuje skvělou volbu pro ty, kteří hledají vysoce kvalitní a stylový nábytek s jedinečným designem. Každý kousek této řady je charakteristický svými zaoblenými tvary a elegantním vzhledem.

K dispozici jsou dvě barevné varianty - ořech a přírodní dub. Oba odstíny jsou vyrobeny z kombinace dubového dřeva a prvotřídní přírodní dubové dýhy, což dodává nábytku exkluzivní vzhled. Matný lak na povrchu dokonale chrání váš nábytek před poškozením, zatímco současně zdůrazňuje krásnou strukturu dřeva.
 Precizní zpracování nábytku zaručuje jeho dlouhou životnost a spokojenost uživatelů. Barevná varianta ořech je doplněna stylovými kovovými nožičkami, které dodají interiéru moderní vzhled. Naopak varianta v provedení dub je navržena tak, aby byla položena přímo na podlaze, což ji činí ideálním řešením pro minimalistické interiéry.

Nábytek z kolekce Lisabon je tak ideální volbou pro ty, kteří hledají dokonalou kombinaci designu a kvalitního zpracování. Přesvědčte se sami o jeho jedinečnosti a dopřejte svému domovu nádech luxusu!

Povrchová úprava
Lak
Typ výrobku
Tv stolek
Kolekce
Lisabon - ořech
zásuvky
Soft Close
Front (přední část)
Přirodní dubová dýha
Korpus
Přírodní dubová dýha
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.