Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Dřevěný provence tv stolek, Lille 405

Lille 405
Skladem poslední kusy
10 380 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Dřevěný provence tv stolek bílo hnědý, Lille typ 405

Toužíte i vy prožívat dovolenou ve Francouzském venkově, doplněnou a čerstvou vůni levandule? Můžete si to velmi snadno splnit a prožívat to každý den. Přírodní dřevěný tv stolek z kolekce Lille rozšířený o další kousky do vašeho obývacího pokoje vám vytvoří dokonalou atmosféru právě Francouzského venkova. Tv stolek je v bílo hnědé barevné kombinaci je vyroben z čistého borového dřeva. Tv stolek se dodává již smotovaný a na spodní části má 2 šuplíky. Rozšiřte svůj interiér o tento atraktivní kousek a prožívejte denně sílu přírodního nábytku. Ekologie přírodního produktu a harmonie nádherného designu jsou vlastnosti, které jsme spojili při výrobě tv stolku LILLE.

Celková šířka: 112 cm
Celková hloubka: 43 cm
Celková výška: 50 cm

Dřevěný provence tv stolek stolek bílo hnědý, Lille typ 403

Popis kolekce LILLE 

PRESTIGE BELLISSIMI MOBILE - LILLE nábytek ze dřeva, pro náročné inspirovaný a vyvíjený v milanu. Naše dlouholeté zkušenosti s výrobou, prodejem a designem v nábytkářství jsme zúročili při vývoji a výrobě kolekce prestige bellissimi. Nábytek je vyráběn truhláři, kteří mají dlouholeté zkušenosti a praxi. Zároveň nábytek je dělaný ručně ve stylu venkovského nábytku, kde každý kus je jedinečný. Na přední části jsou charakteristické frézy a dekorativní vzory, masivní dřevo jako garant spolehlivosti – můžete se spolehnout na kvalitu i po letech užívání. Rukojeti byly vybrány od italské společnosti Bosetti Marella. Panty jsou v barvě staré mosazi. Nábytek je bez dojezdů na šuplících a mě imitovat starožitný nábytek. Provensálský nábytek je velmi populární jeho základem je masivní dřevo se zachovanou strukturou – vrchní desky jsou hladké a cítíte při doteku příjemnou krasu a dotek přírody. 

Hnědé části na nábytku jsou ošetřeny přírodním včelím voskem výborným pro údržbu. Bílé části nábytku jsou ošetřeny barvou na vodní bázi, kde je jemně vidět struktura dřeva.

Nábytek LILLE

Typ výrobku
Tv stolek
Kolekce
Lille
Povrch nábytku
hladký povrch
zásuvky
Bez samo dosuvu
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Material
Borovice
Barva
bílá
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--