Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Televizní komoda v industriálním stylu Lagos 21

lagos 21
Dodaci doba: 2 - 5 týdnu
15 727 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejnižší cenu a dopravu zdarma kdekoli v ČR

Cena produktu je již včetně extra slevy!

barva nábytku
  • Dub Olej

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Televizní komoda v industriálním stylu Lagos 21

Šířka: 1442 mm
Výška: 544 mm
Hloubka: 480 mm

Televizní komoda v industriálním stylu - Loft. Dubová Tv komoda mě černé kovové nohy a krásné úchytky v černé matné barvě. Televizní komoda se dodává již smontovaná a je jí možné použít jako hlavní kus nábytku v obývacím pokoji. Rovněž je možné rozšířit o další kusy z kolekce Lagos.. Nábytek je vyroben nejmodernějšími CNC stroji, což zaručuje nejvyšší kvalitu. Prohlédněte si všechny druhy a modely z kolekce Lagos. 

Televizní komoda v industriálním stylu Lagos 25

Moderní masivní nábytek vyrobený z dubového dřeva v kombinaci s nádhernou přírodní dubovou dýhou vyrobený v industriálním stylu. Charakterem kolekce jsou matné černé úchytky a kovové nohy v černé barvy v kombinaci s přírodním dřevem. Nábytek je určen do moderního loftu ale i do vašeho bytu, který si chcete zpestřit s originálním nábytkem. Nádherným prvkem celé kolekce je že nábytek je na kovových nožkách v černé barvě.

Nábytek se dodává již smontovaný kromě regálu. Osvětlení není součástí balení. Všechny dvířky a šuplíky mají zavírala soft-close. Vysoké kusy nábytku se doporučují připevnit přímo o zeď. Přední část nábytku je dubové dřevoKorpus z vnější strany je originální přírodní dubový dýha z vnitřní strany korpusu nábytku je fólie ve struktuře dubu. Nábytek je tak už na první pohled krásný a každý kus je díky použití přírodních materiálů jedinečný. Nábytek je ekologický a ošetřen německým olejem značky Livos.

masivní dubový  nábytek loft - Lagos

Dubové dřevo je královský materiál, který se používá již staletí a jeho kvalita je ověřená generacemi. Dřevěný nábytek lety spěje do krásy a získává na jedinečné hodnotě. Dubové dřeva je královský materiál ma vynikající vlastnosti a je zárukou dokonalého přírodního nábytku. Nádherná přírodní struktura, která lety dozrává do jedinečné krásy. Dřevo je pečlivě sušené, vybíráme z dřeva dub divoký, což zaručuj skutečné autentický kus přírody ve vaší jídelně. Samotné dřevo je tvrdá dřevina, takže do dřeva je obtížné vytvořit rýhy či jiné škrábance. Máme zájem starat se o naše životní prostředí proto veškeré dřevo je s certifikátem FSC.

industrialny nabytek na černých nožičkách

Typ výrobku
Tv stolek
Kolekce
Lagos
Povrchová úprava
Olej + Vosk
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
váha
Default empty value
zásuvky
Soft-close
Front (přední část)
Masív
Korpus
Přírodní dubová dýha
vrchní deska
Přírodní dubová dýha
zadní stěna
Dřevěná překližka
čištění čalounění
handričkou + mydlo ph0
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Material
Dub divoký
001227
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--