Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Úložný prostor pod postel Matúš dub

Matus suflik dub
Dodaci doba: 3 - 6 týdnu
3 996 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Přečtěte si hodnocení zde 3 reviews
Průměrně hodnocení : 9.3/10 Počet hodnocení: 3

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Úložný prostor pod postel Matúš dub

Originál úložný prostor pod postel Matúš vyrobený z dubového dřeva. Šuplík pod postel se dodává již smontovaný, otevírání je tiché soft-close. Přišroubovat do rámu postel matouš pouze 2 šrúbamy.

Dřevo použijte na výrobu je zárukou zdravého spánku a zároveň drží certifikát FSC, který udržuje a chrání životní prostředí.  Nábytek z dubového masivu ma vysokou odolnost vůči oděru, vlkhosti a slnečenému záření. Nábytek z přírodního dřeva vytváří z vašeho bytu či domu skutečný domov.

Originál příslušenství:

K posteli vám dáváme možnost zakoupit si značkové matrace Nábytek Mirek. Na výběr máte prémiové taštičkové matrace, altexové matrace či matrace s paměťové pěny. Matrace su výbornou volbou k našim postelím nyní v zaváděcích cenách. Zároveň k posteli je možné si za malý příplatek přikoupit mimořádně komfortní lamelový rošt s možností nastavení tuhosti.

Prohlédnout si všechny prémiové matrace a doplňkové rošty.

DNOUT SI VŠECHNY PRÉMIOVÉ MATRACE A DOPLŇKOVÉ ROŠTY.

Povrchová úprava
Olej + Vosk
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Material
Dub divoký
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Šuplík
rating 10
Po pročtení recenzí jsem byl mírně nedůvěřivý z nadšení hodnotících. Nicméně po doručení objednané postele musím potvrdit, že nadšení je i na mé straně. Vše fungovalo - komunikace před doručením. Samotné doručení. Kvalita zpracování. Použité díly. Solidní pojezdy šuplíků.
Když to shrnu tak je to opravdu krásný kus nábytku za dobrou cenu.
Malý
rating 10
Celkem malý, ale jinak jsem spokojená
Krásný uložný prostor jen pozor na montáž
rating 8
Nic proti kvalitě nemám , velice kvalitní provedení úložného prostoru . Je již ve smontovaném stavu , zakladna a šuplík s pojezdy nic méně by bylo dobré a musel jsem předělávat . Montovat šuplík společně s postelí dohromady jelikož v určitém kroku je vhodné namontovat úložný prostor z důvodu přesnějšího napasování do už tak těsného prostoru postele a až po té montovat vršek postele. Jinak opravdu nádherná poslet s úložným prostorem .
Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.