Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Velká sedačka do u Modulovatelná - Plaza více barev

Plaza
Dodaci doba: 6 - 9 týdnu
129 727 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

Látka sedačky
  • Látka Aurora ( kód zadajte do poznámky v objendávke )
  • Látka AquaClean ( kód zadajte do poznámky v objendávke )
  • Kůže Madras ( kód zadajte do poznámky v objendávke )
  • Kůže California ( kód zadajte do poznámky v objendávke )

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Moderní rohová sedačka Mezzano - Modulovatelná s funkcí spaní

Nádherná velká sedačka do velkých prostor. Sedačka plaza mě výborný komfort sezení, na výběr máte množství prémiových látek Aquaclean, kde je čištění jen pomocí vody. Sedačka plaza je Modulovatelná tedy víte si vybrat s více než 50 modulů sedačky, které si umíte vyskládat přesně na míru dle vašeho prostoru. Modulovatelná sedačka plaza mě jednoduchý moderní design, čímž její tvář je nadčasový a populární na množství let. Velkou výhodou sedačky jsou i nastavitelná opěrky hlavy pro přizpůsobení komfortu.

Na výběr máte množství modulů od křesla, funkce relaxu, rohových elementů, Otomanů funkce spaní až po lednici s barem. Vnitřní výplň sedačky je vysoce elastická pěna, která se stará o vysoký komfort.

na obrázku verze: 1DFL + BAR PRO ŚC–1(80)TVB + Be–1BB–DOST(E) –3QFP

všechny verze si víte stáhnout zde

Barva kuže nebo látky může být mírně odlišná závisí to na nastavení barev v monitoru. Jelikož jde o nábytek na míru je vyžadována záloha ve výši 30%. Rovněž zde zaniká možnosti vrácení zboží do 14 dnů kvůli zakázkové výrobě.

Moderní rohová sedačka Mezzano - Modulovatelná s funkcí spaní

Výška sedačka se záhlavníkem : 98 cm 
Výška sedačka bez záhlavníka: 78 cm
Šířka sedačky : 426 cm
Hloubka sedačky v levo: 180 cm
Hloubka sedačky v pravo: 292 cm
Výška sezení: 44 cm 
hloubka sezení 55 cm

POPIS LÁTEK

Látka Power - Maxiclean

Látka je velmi příjemná na dotek. Jde o měkkou tkaninu. Látka my vysokou oděru vzdornost až 100 000 cyklů, s gramáží 320 g / m2. Látka zabraňuje vpít kapalin do látky. Po rozlití doporučuji kapalinu ihned otřít ubrouskem jemným zatlačením. Vyvarujte se použití vysokého tlaku aby nedošlo k vpít kapaliny do látky.

Látka Mystic - Aquaclean

Značková látka od firmy Aquaclean, kde každou skvrnu od čokolády až po víno vyčistíte pomocí vody. Látka Mystic je měkká látka velmi příjemná na dotek. Hmotnost látky je až 450 g / m2. Oděru vzdornost až 150 000 cyklů. Karta tkanin zde. 

Látka Nordic - Aquaclean

Značková látka od firmy Aquaclean, kde každou skvrnu od čokolády až po víno vyčistíte pomocí vody. Látka na dotek připomíná samet. Hmotnost látky je až 410 g / m2. Oděru vzdornost až 100 000 cyklů. Karta tkanin zde. látka je vhodná i ke domácím zvířatům!

Látka Carabu - Aquaclean

Značková látka od firmy Aquaclean, kde každou skvrnu od čokolády až po víno vyčistíte pomocí vody. Látka CARABU připomíná na vzhled a omak kůži, mimořádně příjemná a působící elagatne a luxusně  Hmotnost látky je až 410 g / m2. Oděru vzdornost až 250 000 cyklů. Karta tkanin zde. látka je vhodná i ke domácím zvířatům!

Látka Invictus - Aquaclean

Značková látka od firmy Aquaclean, kde každou skvrnu od čokolády až po víno vyčistíte pomocí vody. Pestrobarevné látky, měkká tkanina příjemná na dotek.  Hmotnost látky je až 395 g / m2. Oděru vzdornost až 40 000 cyklů. Karta tkanin zde. látka je vhodná i ke domácím zvířatům!

POPIS KŮŽI

MADRAS KŮŽE

Typ: potažená kůže, s reliéfem madras. Tento typ kůže je mírně pokryt pigmentovanou vrstvou, aby bylo dosaženo jednotnější barva a lépe skryli drobné chyby. Aby se zachoval přirozený vzhled kůže, je barva nanášena stříkáním. Tento povlak poskytuje jen lehkou ochranu a je nutné tuto kůži pravidelně ošetřovat od samotného začátku.

  • Tvář (vrchní vrstva) s jemným vzorem, díky čemuž jsou přírodní vlastnosti kůže méně viditelné ve srovnání s hladkou kůží.
  • Je barevný a impregnovaný impregnačním lakem, který zlepšuje odolnost proti oděru a chrání kůži před každodenním opotřebením.
  • Pro jeho ochranu použijte speciálně připravenou čisticí a konzervační látku.
  • Tloušťka: 0,9-1,1 mm


CALIFORNIA KŮŽE

Typ: silně uzavřená potažená kůže, s dollaro ražbou. Tento typ kůže je mírně pokryt pigmentovanou vrstvou, aby bylo dosaženo jednotnější barva a lépe skryli drobné chyby. Aby se zachoval přirozený vzhled kůže, je barva nanášena stříkáním. Tento povlak poskytuje jen lehkou ochranu a je nutné tuto kůži pravidelně ošetřovat od samotného začátku.

  • Plocha (horní vrstva) byla extrudována hlubokým, zřetelným vzorem, takže přirozené vlastnosti kůže, jako jsou kousnutí, drobné jizvy, žíly a strie, jsou méně patrné.
  • Zvýšená tloušťka má pozitivní vliv na použitelnost a kvalitu a snižuje náchylnost k pokrčení.
  • Je barevný a impregnovaný impregnačním lakem, který zvyšuje odolnost proti otěru a vnějším vlivům.
  • Pro jeho ochranu použijte speciálně připravenou čisticí a konzervační látku.
  • Tloušťka: 1,1-1,2 mm.

Typ výrobku
Sedačka
Material
Kůže
Látka
Rozkladaní - Funkce spaní
ano funkce spaní
Úložný prostor
s úložným prostorem
Typ sedačky
Sedačka ve tvaru U
001438
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.