Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

2 dveřová skříň barva ořech, Lisabon

Lisabon - Skrina2D orech
Skladem poslední kusy
27 772 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

2 dveřová skříň barva ořech, Lisabon

Výška: 200 cm
Šířka: 120 cm
Hloubka: 60 cm

Představujeme vám tu nejlepší volbu pro uskladnění vašeho oblečení - stylovou 2 dveř skříň, která se stane nepostradatelným kouskem nábytku ve vaší ložnici. Tato luxusní skříň je navržena tak, aby splnila veškeré vaše potřeby a zároveň dodala eleganci do každého interiéru.

Skříň je vyrobena z kvalitních materiálů a disponuje moderním designem v příjemné barvě ořech. Pohled na ni bude potěšením pro oko, ať už ji umístíte kamkoliv ve vašem domově.  Skříň obsahuje jednu polici a tyč na věšení, takže nabízí dostatek prostoru pro uložení všech vašich kousků oblečení. Ať už jde o košile, kalhoty nebo šaty, vše bude mít své místo a bude snadno přístupné. Skříň se dodává v demontu, což znamená, že si ji snadno sestavíte sami a umístíte ji tam, kde budete chtit. Výroba z dubové dýhy a dubového dřeva zaručuje dlouhou životnost a odolnost proti poškození. Tato skříň je investicí do kvality, kterou oceníte na dlouhá léta.

Designová komoda Lisabon - 4 dveřová na nožičkách

Popis kolekce nábytku Lisabon, >> Prohlédněte si celou nabídku nábytku zde <<

Nábytek z kolekce Lisabon představuje skvělou volbu pro ty, kteří hledají vysoce kvalitní a stylový nábytek s jedinečným designem. Každý kousek této řady je charakteristický svými zaoblenými tvary a elegantním vzhledem.

K dispozici jsou dvě barevné varianty - ořech a přírodní dub. Oba odstíny jsou vyrobeny z kombinace dubového dřeva a prvotřídní přírodní dubové dýhy, což dodává nábytku exkluzivní vzhled. Matný lak na povrchu dokonale chrání váš nábytek před poškozením, zatímco současně zdůrazňuje krásnou strukturu dřeva.
 Precizní zpracování nábytku zaručuje jeho dlouhou životnost a spokojenost uživatelů. Barevná varianta ořech je doplněna stylovými kovovými nožičkami, které dodají interiéru moderní vzhled. Naopak varianta v provedení dub je navržena tak, aby byla položena přímo na podlaze, což ji činí ideálním řešením pro minimalistické interiéry.

Nábytek z kolekce Lisabon je tak ideální volbou pro ty, kteří hledají dokonalou kombinaci designu a kvalitního zpracování. Přesvědčte se sami o jeho jedinečnosti a dopřejte svému domovu nádech luxusu!

Povrchová úprava
Lak
Typ výrobku
Šatní skříň
Kolekce
Lisabon - ořech
zásuvky
Soft Close
Front (přední část)
Přirodní dubová dýha
Korpus
Přírodní dubová dýha
Nábytok je dodávany:
v demonte
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.