Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Třídveřová skříň dub, Texas 03

Texas 03 spalna
Dodaci doba: 2 - 5 týdnu
53 861 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejnižší cenu a dopravu zdarma kdekoli v ČR

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Třídveřová skříň dub, Texas 03

Velká třídveřová skříň masiv dub, Texas 03 skříň z masivu dub kompozit do ložnice z kolekce nábytku Texas. Skříň s nádherným designem přírodního nábytku. Pro výrobu je použijte exkluzivní výběrové dubové dřevo, tak aby nábytek působil autenticky a naturální. Skříň se dodává v demontu s podrobným návodem na montáž, podmínkou pro kompletní montáž je přichycení skříně přímo io stěnu. Dřevo je v barvě přírodní olej, lze tedy kombinovat iz jiným dubovým nábytkem.

Skříň obsahuje v základě 4 x polici a 2 x věšák, lze také dokoupit komodu, která pasuje do vnitřku skříně, případně police. Nábytek je dodáván bez osvětlení. Složení skříně je, predne dvířka: dubové dřevo. Korpus je exkluzivní materiál, který zaručeně nebude měnit svůj tvar ani po letech. Jde o kompozit kde z obou stran je prvotřídní přírodní dubová dýha a středu je smrkové dřevo.

Skriň Texas 03 ( šířka 155 cm , výška 222 cm , hloubka 63 cm ) - dodáváne v demontu, cena bez osvětlení.

Dvoudveřová skříň masiv dub, Denver 02

Skříň je vyrobena z poctivého dubového dřeva ( složení kompozit = Prémiová přírodní dubová dýha kde uprostřed se nachází smrkové dřevo ) , ošetřené značkovým Německým olejem LIVOS . Dřevo použijte na výrobu je z obnovitelných lesů s certifikátem FSC. Povrch dřeva je mírně strukturovaný. Nábytek Texas do ložnice je vyroben z dubového dřeva. V kolekcí najdete postel, skříně, či komody. Pokud vám chybí určitý kousek můžete klidně kombinovat z nábytku Jánošík případně kolekce Texas. Na ošetření je použit značkový Německý olej LIVOS . Výroba kde je nábytek vyráběn představuje jednu z nejmodernějších linek v Evropě, kde se používají špičkové CNC stroje. Nábytek je vyroben ve spolupráci s naší firmou nábytek Mirek a Polskou firmou. Vsaďte tak na naše více než 25 leté zkušenosti v oblasti masivního nábytku.

Nábytek Texas do ložnice
Nábytek z masivu dub do ložnice - Denver

Povrchová úprava
Olej + Vosk
Typ výrobku
Šatní skříň
Kolekce
Texas - ložnice
váha
Default empty value
Front (přední část)
Masív
Korpus
Přírodní dubová dýha
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--