Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Rohova sedačka roh v levo na kovových nohách

Stava 7190
Dodaci doba: 6 - 9 týdnu
30 171 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

Záhlavník
  • Nemám zájem
  • Mám zájem o 2 ks
Výběr látky
  • Látka BASIC
  • Látka , Skupina C nebo PG 13

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Rohova sedačka roh v levo na černých kovových nohách

1 x sedačka roh v levo LC/2

Prohlédněte si všechny varianty sedačky zde. ( Doporučujeme ! )

Nechte se unést luxusem a pohodlím s naší novinkou - Rohovou sedačkou Stava! Tento skvělý kousek nábytku je ideální volbou pro ty, kteří hledají stylové a praktické řešení pro svůj obývací pokoj. Stava je nejenom krásná na pohled, ale také nabízí úžasný komfort a kvalitu, kterou si zamilujete.

Rohová sedačka Stava vás okouzlí svým moderním skandinávským designem, který dokonale zapadne do každého interiéru. Jednoduché linie a spojení kovových nohou dodávají tomuto modelu nadčasovost a eleganci. Sedací souprava je navíc dostupná ve velkém množství kvalitních látek, díky čemuž si můžete vybrat přesně tu variantu, která bude ladit s vaším domovem. Stava existuje ve více provedeních - od křesla po dvoused či trojsed, rohová verze pak vlevo i vpravo. To zaručuje, že si každý najde to pravé pro svůj prostor. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost stát se majitelem této ohromující sedačky, která se stane centrem vašeho obývacího pokoje a zdrojem obdivu vašich návštěv.

Rohova sedačka roh v levo na černých kovových nohách

*na obrázku je sedačka v látce Riviera Navy cenová skupina basiv, 

1. Moderní skandinávský design: Rohová sedačka Stava přináší do vašeho domova svěží a nadčasový vzhled, který se snadno hodí k jakémukoli stylu zařízení.
2. Komfort na prvním místě: Díky kvalitním materiálům a konstrukci si užijete maximální pohodlí při každém posezení s rodinou či přáteli.
3. Široký výběr látek: Vyberte si ze široké škály barev a vzorů takovou kombinaci, která bude dokonale ladit s vaším interiérem.
4. Flexibilní provedení: Ať už hledáte menší křeslo nebo prostornou rohovou sedačku, Stava nabízí varianty pro každý vkus i prostor.
5. Spokojenost zaručena: Investice do Rohové sedačky Stava je investicí do dlouhodobé spokojenosti - tuto sedačku si jednoduše zamilujete!

Barva látka může být mírně odlišná závisí to na nastavení barev v monitoru. Jelikož jde o nábytek na míru je vyžadována záloha ve výši 30%. Rovněž zde zaniká možnosti vrácení zboží do 14 dnů kvůli zakázkové výrobě.

Sedačka stava rozmery

v základní ceně je sedačky bez záhlavniku . Celková výška sedačky je tak 84 cm. za příplatek je možné přikoupit záhlavník v ceně 1500 Kč / ks s označením 0508

Výběr nohou

v základní ceně su nohy kovové v černé barvě. Je možnost bezplatně i nohy v chromové barvě.

grafika stava

Typ výrobku
Sedačka
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Látka
Roh Sedačky
Roh v levo
Rozkladaní - Funkce spaní
bez funkce spaní
Úložný prostor
bez úložného prostoru
Barva
Výběr ze vzorníku barev
tmavě šedá
Typ sedačky
Rohová sedačka
001758
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--