Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Jídelní set provence + 6 x židle

Provence stol + 6 x Sil 26
Dodaci doba: 5 - 8 týdnu
22 570 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

Tento balíček obsahuje

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Jídelní stůl provence EBBY + židle Baux

Plánujete vybavit si jídelnu v duchu francouzského venkovského bydlení? Začněte tím nejdůležitějším: stolem a židlemi! Jídelní sestava Provence vám poskytne jídelní stůl a jídelní židle v nádherném designu, který ze své krásy neztratí nic ani po letech. Díky své kvalitě vám nábytek Provence vydrží sloužit opravdu dlouhou řadu let! Sestava do jídelny je vyrobena z borovicového masivu. Konstrukce stolu i židlí je dostatečně pevná a robustní. Nábytek je dostatečně stabilní i odolný. Svým špičkovým provedením a nádherným designem dodá jedinečné kouzlo každé jídelně.Jak jídelní stůl, tak i židle můžete zakoupit také samostatně, popřípadě k sestavě dokoupit další nábytek. Konkrétně do jídelny se skvěle hodí například příborník či komoda. Pořízením více prvků kolekce Provence se vám z jídelny podaří vykouzlit naprosto jedinečný, stylový prostor!

 Borovicové dřevo má vynikající pružnost a nádhernou texturu. Struktura masivu krásně vynikne především na desce stolu a sedácích židlí, kde je masiv upraven metodou kartáčování. Ta spočívá v odstranění svrchní, měkčí části dřeva, takže na povrch vystoupne tvrdší složka a vytvoří jedinečnou 3D strukturu. Na pohled je tento efekt velice působivý a strukturu dřeva navíc ucítíte i při letmém dotyku. 

U sestavy do jídelny Provence si můžete zvolit více parametrů dle svých představ i prostorových možností jídelny. Mimo zmíněné barevné provedení si můžete zvolit také počet jídelních židlí (4, 6 nebo 8) a rozměr stolu (140 x 80 cm, 160 x 80 cm, 180 x 90 cm nebo 200 x 100 cm. Sestava tak vyhoví jak těm, kteří mají k dispozici menší jídelnu, tak i zákazníkům s početnou rodinou.Jídelní sestava Provence se skvěle hodí nejenom do domácností, ale také do restaurací a ubytovacích zařízení. Kromě privátních klientů jsme ji dodali právě také do velkého množství penzionů i restaurací!Každá židle je již odborně smontovaná, stůl je dodávaný v demontovaném stavu včetně montážního návodu, díky němuž nábytek snadno smontujete během několika málo minut. 

Jídelní stůl provence EBBY + židle Baux

Jídelní stůl provence EBBY + židle Baux


Provence nabytek

Kolekce
Le baux
Povrchová úprava
Vosk
Typ výrobku
Set stolu a židlí
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
Přípravky na voskovaný nábytek (opti mléko, clou)
tloušťka stolu
4 cm
čištění čalounění
handričkou + mydlo ph0
Material
Borovice

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--