Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Nábytek do chodby z dubového masivu, Texas

Texas garderoba 01 + 61 + 40 + 51
Dodaci doba: 2 - 5 týdnu
55 592 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejnižší cenu a dopravu zdarma kdekoli v ČR

Cena produktu je již včetně extra slevy!

Tento balíček obsahuje

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Nábytek do chodby z dubového masivu, Texas

Exkluzivní nábytek do předsíně vyrobený z dubového masivu. Kolekce Texas je znakem luxusního nábytku pro náročného zákazníka. Nábytek je vyroben z přírodního dubového dřeva. Umíte si vyskládat i vlastní komplet do chodby. Nábytek se dodává již složení. Všechny dvířka a šuplíky jsou se zavíráním soft-close.

Nábytek do předsíně z dubového masivu, Denver

Sestava obsahuje:

1 x Lavice do předsíně dub masív, Texas typ 61

Lavice do chodby a předsíně z kolekce Texas. Model typ 61 je vyroben z exkluzivního dubového dřeva. Můžete si sestavit svou sestavu dle vašich požadavků ze všech kousků z kolekce Texas. Lavice mě na levé straně dvířka ve vrchní části se nachází šuplík. Kování je se zavíráním soft close. Součástí je i pohodlný polštářek. Nábytek je ošetřen kvalitním německým olejem značky Livos , který je ekologický.

výška: 48 cm
Šířka: 126 cm
hloubka: 39 cm 
váha: 40 kg

1 x  Skříň do chodby z masivu dub, Texas 01

Luxusní skříň do chodby vyrobené z dubového dřeva. Skříň typ Texas 01 se dodává již složená. Ve vnitřní části se nacházejí 2 police a tyč na věšení kabátů. Přední dvířka i vnitřní konstrukce jsou vyrobeny z dubového dřeva. Dvířka jsou se zavíráním soft-close. Skříň je třeba připevnit i do zdi.

výška: 194 cm
Šířka: 70 cm
hloubka: 39 cm 
váha: 62 kg

1 x  Věšáková stěna panel z masivu dub, Texas typ 40

Exkluzivní věšákové stěna - panel vyrobena z dubového masivu. Montuje se přímo na stěnu, obsahuje také příslušenství pro montáž na stěnu. Panel je vyrobeno z nádherného dubového dřeva v barvě přírodní olej. Obsahuje i stylovou polici a věšák na vaše kabáty. Exkluzivní kousek i do vaší chodby.

výška: 116 cm
Šířka: 85 cm
hloubka: 4 cm 
váha: 22 kg

1 x  Zrcadlo s dubovým rámem, Texas 51

Nádherné a stylové zrcadlo s dubovým rámem, které vytváří komplet nábytku Texas, Jánošík nebo texas. Zrcadlo je určeno a zavěšení na stěnu. Můžete si vytvořit jako komplet věšákové stěny nebo použít jako styloví solitér.

výška: 116 cm
Šířka: 41 cm
hloubka: 4 cm 
váha: 11 kg

Kolekce Texas je rozšířením již nábytku z řady Texas a nábytku Jánošík. Nábytek tedy můžete určitě spolu kombinovat. Nábytek Texas je exkluzivní dubový nábytek určený do chodby a předsíně, nábytek obsahuje sestavy do chodby vyrobené z prídeného dubového dřeva. Nábytek je dostupný v barvě přírodní olej. Nábytek rovněž obsahuje výběrové dřevo, kde jsou schválně vyhledané kusy dřeva se sukamy. Na zvýraznění struktury dřeva jsou také uměle vytvářené trhliny na dřevě. Tak jako na fotografiích. Nábytek da dodává již smontovaný. Vysoká skříň, police a zrcadla je třeba uchytit přímo na vaši zeď.

nábytek denver - dub masiv

Typ výrobku
Předsíňová sestava
Kolekce
Texas - předsíň
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--