Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Látková postel v tmavé barvě s dřevěným čelem

Anna typ 11 antracite
Skladem poslední kusy
12 677 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Látková postel Anna v tmavé barvě s dřevěným čelem 180 x 200 cm

Nadčasová elegance a pohodlí v jednom - to je naše látková postel v tmavé barvě s dřevěným čelem. Tento luxusní kousek nábytku se stane nejen ústředním bodem vaší ložnice, ale také zárukou kvalitního a klidného spánku. Přečtěte si, proč byste si měli tuto postel vybrat právě vy!

Látková postel v tmavé barvě s dřevěným čelem 180 x 200 cm

1. Kombinace materiálů: Látkový potah v tmavém odstínu dodá vaší ložnici elegantní vzhled, zatímco dubové dřevo na čele postele přináší do prostoru teplý a přírodní prvek. Tato kombinace zaručuje, že se postel snadno zařadí do jakéhokoli interiéru.

2. Odepínací polštáře na záhlavníku: Unikátní řešení pro maximální pohodlí! Polštáře na záhlavníku jsou snadno odepínací, což umožňuje jejich pravidelné čištění a udržování v čistotě. Navíc poskytují ideální oporu pro vaši hlavu a krk během čtení nebo sledování televize.

3. Stabilita a pevnost: Postel je navržena tak, aby poskytovala maximální stabilitu a pevnost. Díky tomu se nemusíte bát, že by se postel časem prohýbala nebo se jinak poškodila.

4. Flexibilita při výběru roštu: Postel se dodává bez roštu, což vám umožňuje vybrat si ten, který vám nejlépe vyhovuje. Ať už dáváte přednost pevnému či polohovacímu roštu, s touto postelí budete mít možnost si vybrat podle svých potřeb a preferencí.

5. Investice do kvalitního spánku: Kvalitní spánek je základem našeho zdraví a pohody. S touto postelí investujete nejen do krásného designu, ale také do svého zdraví a kvality života.

rozmery postele

Látka použitá na postel má název BOMBAY Antracit její vysoká otěruvzdornost až 80 000 cyklů jí zajistí dlouhou trvanlivost. Látka je 100% PES. Čištění látky pomocí mýdla PHO nebo vodou. Hustota látky až 520 g / m2. Látka mě i označení Pet friendly.

bombay antracit

Typ výrobku
Manželská postel - dřevená
čaluněná manželská postel
Nábytok je dodávany:
v demonte
Rozměr
180 x 200 cm
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Doporučené matrace

Produkt přidán do seznamu přání