Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Luxusní dubová postel na nožičkách Milenium 180 x 200 cm

milenium
Skladem poslední kusy
19 870 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Přečtěte si hodnocení zde
Průměrně hodnocení : 10/10 Počet hodnocení: 1

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Luxusní dubová postel na nožičkách Milenium 180 x 200 cm

Postel Milénium je perfektním příkladem toho jak zkombinovat přírodní materiál dřevo a exkluzivní design s propracovanými detaily. Postel značky nábytek Mirek navrhl designér rodinné firmy Matouš Mirek, za kterým stojí množství úspěšných modelů reprezentujících kvalitu, nadčasovost a jedinečný vzhled. Postel milénium je exkluzivní novinkou nyní ve výjimečné zaváděcí ceně. Postel je vyrobena z 100% dubového dřeva s promyšlením designem a důrazem na výjimečnost každého detailu.

Luxusní dubová postel na nožičkách Milenium

Jedinečné zaoblení a pevná dřeva konstrukce dělají z postele Milénium sázku na jednoznačně unikátní produkt v limitované sérii. Konstrukce postele je velmi pevná přesto že postel působí vzdušně je její konstrukce velmi stabilní a pevná. Tloušťka masivu až 3 cm je zárukou pevného materiálu. Čelo postele je vyrobeno z kvalitní látky, která je příjemná na dotek s jednoduchým čištěním pomocí neutrálního mýdla PH0. Do postele je možné vložit jakýkoliv matraci, v posteli zapuštěný 16 cm. Velkou výhodou je že při koupi posteli od nás dostanete zdarma dřevěný rošt, který je vhodný ke každému typu matrací. Ušetříte tak cca 3000 Kč pokud byste kupovali lamelový rošt. Do rámu je možné vložit ale lamelový rošt.

Luxusní dubová postel na nožičkách Milenium

 Samozřejmostí postele jsou 2 podpůrné nohy uprostřed postele. Postel Milénium se dodává v demontu s velmi jednoduchou montáží do několika minut. K posteli je možné kombinovat jakýkoliv dubový nábytek z naší nabídky. Postel je ošetřeno přírodním ekologickým olejem značky WOCA, který je dánským specialistou na ošetření dřevěného nábytku. To je myslím na životní prostředí berte u nás jako samozřejmostí, vše použité dřevo je s obnovitelných lesů s certifikátem FSC. Dubové dřeva je královský materiál ma vynikající vlastnosti a je zárukou dokonalého přírodního nábytku. Nádherná přírodní struktura, která lety dozrává do jedinečné krásy. Dřevo je pečlivě sušené, vybíráme z dřeva dub divoký, což zaručuj skutečné autentický kus přírody ve vaší jídelně. Samotné dřevo je tvrdá dřevina, takže do dřeva je obtížné vytvořit rýhy či jiné škrábance.

Luxusní dubová postel na nožičkách Milenium

luxusní postel z dubu

Povrchová úprava
Olej + Vosk
Typ výrobku
Manželská postel - dřevená
váha
97 kg
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Nosnosť
do 230 kg ( osoba max 110 kg )
Rozměr
180 x 200 cm
Úložný prostor
bez úložného prostoru
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Krásné spaní
rating 10
Došla nám krásná postel, která vypadá na živo ještě lépe než na fotografiích. Montáž byla jednoduchá a přehledná.

Doporučené matrace

Nepřehlédněte i tyto produkty

Podobné produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.