Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Dubová postel látkové čelo šedé, Dominika 160 x 200 cm

Dominika
Skladem poslední kusy
20 569 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Přečtěte si hodnocení zde 2 reviews
Průměrně hodnocení : 10/10 Počet hodnocení: 2

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Dubová postel, látkové čelo včetně šuplíků, Dominika 160 x 200 cm

Cena obsahuje:

1 x manželská postel

1 x jednoduchý dřevěný rošt gratis

pozor šuplíky jsou za příplatek !

Milujete luxusní věci? Pak si pořiďte také luxusní nábytek, který ale můžete mít za top cenu. Nabízíme krásné dubové postele ze stoprocentního masivu, vyrobené z kusu přírody.

Postel řady Dominika je ukázkou moderního zpracování dřeva, které se snoubí s krásou tohoto materiálu. Když se to umí, může vznikat vskutku jedinečný nábytek, jako je právě masivní dubová manželská postel v luxusním provedení. K posteli dáváme pevný dřevěný rošt zdarma! Při použití našeho dřevěného roštu je matrace zapuštěná 12 cm. Pohodlné látkové čelo postele je vyrobena z příjemné kvalitní látky, měkké na dotek v světle šedé barvě. Látka na čele ma otěruvzdornost až 50 000 cyklů. Nádherné zaoblené rohy postele dodávají posteli skutečně výjimečný vzhled.

Nádherná dubová postel vyrobená z 100% masivu. Manželská postel je vyrobena z kvalitního dřeva a splňuje nejvyšší nároky a normy. Postel je ošetřena přírodním olejem, který je ekologický nezávadný. Postel z řady Dominika je dostupná v šířce matrace 160 cm. 
Součástí postele není noční stolek no za malý příplatek je možné si ho doobjednat, k posteli je možné kombinovat kterýkoli dubový nábytek z naší nabídky v přírodním provedení. Postel z masivního dřeva, která bude dominantní a současně umělecká díla vaší ložnice. Součástí postele je pevný dřevený rošt. hrubka materialu až výjimečných 4 cm, masivní a stabilní konstrukce.  Robustní masivní nohy vytvářejí už na první pohled z postele luxusní kus nábytku.

Dubová postel, látkové čelo včetně šuplíků, Dominika

Postel Dominika je dostupná v barvě přírodního dubu, ošterené je olejem. Nábytek vyrobený z dubového dřeva je mimořádně odolný a není ničím neobvyklým že přežije množstvím desetiletí. Zároveň právě dub je především ekologický, což má pozitivní vliv na vaše zdraví a pohodu. Nábytek z dubového masivu ma vysokou odolnost vůči oděru, vlkhosti a slnečenému záření. Nábytek z přírodního dřeva vytváří z vašeho bytu či domu skutečný domov.

Celková šířka postele 184 cm
Celková délka postele 215 cm
Výška čela u nohou 42 cm
Výška čela u hlavy 118 cm
Výška pod postelí: 22 cm
Tloušťka masivu: 4 cm

postel z masívu dub manželska

postel luxusni dub

Originál příslušenství:

K posteli vám dáváme možnost zakoupit si značkové matrace Nábytek Mirek. Na výběr máte prémiové taštičkové matrace, altexové matrace či matrace s paměťové pěny. Matrace su výbornou volbou k našim postelím nyní v zaváděcích cenách. Zároveň k posteli je možné si za malý příplatek přikoupit mimořádně komfortní lamelový rošt s možností nastavení tuhosti.

PROHLÉDNOUT SI VŠECHNY PRÉMIOVÉ MATRACE A DOPLŇKOVÉ ROŠTY.

Povrchová úprava
Olej + Vosk
Typ výrobku
Manželská postel - dřevená
váha
97 kg
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Nosnosť
do 230 kg ( osoba max 110 kg )
Rozměr
160 x 200 cm
Úložný prostor
s úložným prostorem
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Doporučuji!
rating 10
Nádherná postel a skvělá komunikace při dodání.
Dubova postel
rating 10
Super..krasna postel z masivu. Perfektni prace..

Doporučené matrace

Nepřehlédněte i tyto produkty

Podobné produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.