Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Luxusní postel z masivu model Y - dub 160 x 200 cm

Postel Y
Skladem poslední kusy
19 481 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Luxusní postel z masivu, ocelové nohy ve tvaru Y - 160

Udělejte si radost a pořiďte si jako manželé jedinečnou postel. Zde si můžete objednat dubovou postel z masivu, s nohami do písmene Y. I tento nábytek je kvalitně ošetřen přírodním olejem, díky čemuž získá lepší odolnost i vzhled.

Masivní dubová postel s ocelovými nohami je plně ekologická a vyrobená z top materiálů. Navíc má jedinečný design. Pro tuto postel si můžete zvolit buďto matraci o šířce 160 nebo 180 centimetrů.

Nádherná dubová postel vyrobená z 100% masivu, v moderním designu. Manželská postel je vyrobena z kvalitního dřeva a splňuje nejvyšší nároky a normy. Postel je ošetřena přírodním olejem, který je ekologický nezávadný. Postel z řady matus  je dostupná v šířce matrace 160 nebo 180 cm. Přírodní hranoly obsahují trhliny, které dodávají posteli nádherný vzhled, ocelové nohy v černé barvě ve tvaru Y. 
Součástí postele není noční stolek no za malý příplatek je možné si ho doobjednat, k posteli je možné kombinovat kterýkoli dubový nábytek z naší nabídky v přírodním provedení. Postel  z masivního masivního dřeva, která bude dominantní a současně umělecká díla vaší ložnice. Součástí postele je pevný dřevěný rošt, případně za příplatek lamelový rošt. 

Postel Matus je dostupná v barvě přírodního dubu, ošterené je olejem. Nábytek vyrobený z dubového dřeva je mimořádně odolný a není ničím neobvyklým že přežije množstvím desetiletí. Zároveň právě dub je především ekologický, což má pozitivní vliv na vaše zdraví a pohodu. Nábytek z dubového masivu ma vysokou odolnost vůči oděru, vlkhosti a slnečenému záření. Nábytek z přírodního dřeva vytváří z vašeho bytu či domu skutečný domov.

Celková šířka postele 184 cm.
Celková délka postele 218 cm
Výška čela u nohou 41 cm
Výška čela u hlavy 85 cm
Tloušťka bočnic až 9 cm
rozměr hranolu 16 x 9 cm
Matrace je zapuštěná v posteli 10 cm při použití našeho roštu, který dáváme k posteli zdarma.

Moderní postel z masivu, ocelové nohy ve tvaru Y - 160 nebo 180 cm

postel y dub

Originál příslušenství:

K posteli vám dáváme možnost zakoupit si značkové matrace Nábytek Mirek. Na výběr máte prémiové taštičkové matrace, altexové matrace či matrace s paměťové pěny. Matrace su výbornou volbou k našim postelím nyní v zaváděcích cenách. Zároveň k posteli je možné si za malý příplatek přikoupit mimořádně komfortní lamelový rošt s možností nastavení tuhosti.

Prohlédnout si všechny prémiové matrace a doplňkové rošty.

Povrchová úprava
Olej + Vosk
Typ výrobku
Manželská postel - dřevená
Kolekce
Trámove postele
váha
103 kg
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Nosnosť
do 230 kg ( osoba max 115 kg )
Rozměr
160 x 200 cm
Úložný prostor
bez úložného prostoru
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Doporučené matrace

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Podobné produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--