Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Dubová postel z hranolů, přírodní, Matus 180 x 200 cm

Matus
Skladem poslední kusy
21 978 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Přečtěte si hodnocení zde 2 reviews
Průměrně hodnocení : 10/10 Počet hodnocení: 2

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Dubová postel z hranolů - tramu , přírodní, Matus

Cena obsahuje:
1 x postel
1 x pevný dřevěný rošt (dodávaný gratis)

Prohlédněte si pozorně naši nabízenou přírodní dubovou postel z hranolů. Jedná se o krásný kus nábytku. V ložnici se bude skvěle vyjímat svým designem i funkčním provedením. Cena postele je bez úložného prostoru! (Možnost zakoupit jako příslušenství zde)

Dřevo použijte na výrobu je zárukou zdravého spánku a zároveň drží certifikát FSC, který udržuje a chrání životní prostředí. Stylová manželská postel matouš existuje iv jiných variantách podívejte se na všechny. Dopřejte si i vy kvalitní a zdravý spánek!

Pokud patříte k vyznavačům nábytku, který vypadá na první pohled originálně a naturálně, právě naše dubová postel z hranolů Matus vás nadchne. Spánek v této posteli bude komfortní a samozřejmě, že kvalitní dřevo splní svůj účel, tedy dlouho vydrží, nebude se deformovat změnami teplot a provoní rustikální interiér.

Nádherná dubová postel vyrobená z 100% masivu, s možností doobjednání šuplíku pod postel. Manželská postel je vyrobena z kvalitního dřeva a splňuje nejvyšší nároky a normy. Postel je ošetřena přírodním olejem, který je ekologický nezávadný. Postel z řady matus  je dostupná v šířce matrace 160 nebo 180 cm.
Součástí postele není noční stolek no za malý příplatek je možné si ho doobjednat, k posteli je možné kombinovat kterýkoli dubový nábytek z naší nabídky v přírodním provedení. Postel  z masivního masivního dřeva, která bude dominantní a současně umělecká díla vaší ložnice. Součástí postele je pevný dřevěný rošt, případně za příplatek lamelový rošt. Postel je možné zakoupit i bez šuplíků pod postel.

Postel Matus je dostupná v barvě přírodního dubu, ošterené je olejem. Nábytek vyrobený z dubového dřeva je mimořádně odolný a není ničím neobvyklým že přežije množstvím desetiletí. Zároveň právě dub je především ekologický, což má pozitivní vliv na vaše zdraví a pohodu. Nábytek z dubového masivu ma vysokou odolnost vůči oděru, vlkhosti a slnečenému záření. Nábytek z přírodního dřeva vytváří z vašeho bytu či domu skutečný domov.

Postel získala mezinárodně hodnocení IJM living v kategorií ložnici pro rok 2018.

Celková šířka postele 198 cm
Celková délka postele 218 cm
Výška čela u nohou 41 cm
Výška čela u hlavy 90 cm
Tloušťka bočnic až 9 cm
rozměr hranolu 16 x 9 cm
Matrace je zapuštěná v posteli 10 cm při použití našeho roštu, který dáváme k posteli zdarma.

Postel dubova  tramu

tramova postel z masivu dub

luxusní postel z masívu dub, matuš

dubová postel z tramu

Originál příslušenství:

K posteli vám dáváme možnost zakoupit si značkové matrace Nábytek Mirek. Na výběr máte prémiové taštičkové matrace, altexové matrace či matrace s paměťové pěny. Matrace su výbornou volbou k našim postelím nyní v zaváděcích cenách. Zároveň k posteli je možné si za malý příplatek přikoupit mimořádně komfortní lamelový rošt s možností nastavení tuhosti.

Prohlédnout si všechny prémiové matrace a doplňkové rošty.

Typ výrobku
Manželská postel - dřevená
Kolekce
Trámove postele
Povrchová úprava
Olej + Vosk
váha
125 kg
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Nosnosť
do 230 kg ( osoba max 115 kg )
Rozměr
180 x 200 cm
Úložný prostor
s úložným prostorem
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Postel
rating 10
Po pročtení recenzí jsem byl mírně nedůvěřivý z nadšení hodnotících. Nicméně po doručení objednané postele musím potvrdit, že nadšení je i na mé straně. Vše fungovalo - komunikace před doručením. Samotné doručení. Kvalita zpracování. Použité díly. Solidní pojezdy šuplíků.
Když to shrnu tak je to opravdu krásný kus nábytku za dobrou cenu.
Krásná
rating 10
Kvalitní postel, vypadá krásně. Velmi doporučuji

Doporučené matrace

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Podobné produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.