Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Sedačka 3.5 sed model Haiti

HAITI 3.5 C725350
Dodaci doba: 3 - 6 týdnu
16 804 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

Výběr čalounění
  • Látka 1S
  • Látka 2S

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Sedačka 3.5 sed model Haiti s výběrem látky

Sedačku Haiti, dokonalé spojení moderního designu a nekonečného pohodlí. Tento luxusní kousek nábytku je navržen tak, aby se stal středobodem vašeho obývacího pokoje a poskytl vám a vašim hostům komfort, který jste si vždy přáli. Sedačka Haiti je dostupná ve verzi 2.5 sed a 3.5 sed na elegantních kovových nožičkách, které dodají vašemu prostoru jedinečný moderní vzhled. Vyberte si z široké škály kvalitních látek nebo přírodní kůže, které jsou odolné proti opotřebení a snadno se čistí.

Jedním z hlavních rysů sedačky Haiti jsou polohovatelné opěrky hlavy, které nabízejí maximální podporu a pohodlí pro každou situaci - ať už sledujete film, čtete knihu nebo si povídáte s přáteli.

>> Prohlédnout si všechny verze sedačky Haiti zde <<

Sedačka 2.5 sed model Haiti s výběrem látky

* na obrázku v látce Boston F001 

Barva látky může být mírně odlišná závisí to na nastavení barev v monitoru. Jelikož jde o nábytek na míru je vyžadována záloha ve výši 30%. Rovněž zde zaniká možnosti vrácení zboží do 14 dnů kvůli zakázkové výrobě.

Šířka: 222 cm
Hloubka: 114 cm
Výška: 69 - 96 cm

Vlastnosti a složení sedačky.

Sedačka model haiti mě všechny nosné díly vyrobené z tvrdého dřeva borovice s certifikátem FSC. Samozřejmostí je materiál bez formaldehydu. Výplň sezení tvoří kvalitní PU pěna bez freonů. Sedák sedačky mě příjemný tvrdší sed, což zajišťuj ocelové zvlněné pružiny. Zádová část sedačky je výrobně ze statickými čalounické popruhy, které udržují stály komfort opírání i po dlouhém čase používání. Pu pěna mě výborně komfortní složení na sedací části 25.38 kg / m3, na zádové části 21.30 kg / m3. Pod ručka 21.3 kg / m3.

Typ výrobku
Sedačka
Material
Látka
Úložný prostor
bez úložného prostoru
Barva
Výběr ze vzorníku barev
Typ sedačky
Pohovka 3-sed
000992
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.