Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Nábytek do obývacího pokoje barva ořech

Lisabon sestava
Skladem poslední kusy
75 249 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

Tento balíček obsahuje

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Nábytek do obývacího pokoje Lisabon barva ořech

1 x Tv komoda ( Výška: 75 cm , Šířka: 185 cm, Hloubka: 50 cm )
1 x Komoda 4 dveřní ( Výška: 140 cm , Šířka: 125 cm , Hloubka: 50 cm )
1 x 2 dveřová vitrina ( Výška: 200 cm , Šířka: 125 cm , Hloubka: 50 cm )

Nechte se okouzlit jedinečným designem obývací stěny Lisabon, která přinese do vašeho domova nadčasovou eleganci a útulnost. Tento stylový nábytek v barvě ořechu je ideálním řešením pro ty, kteří hledají moderní a praktické uspořádání svého obývacího pokoje.

Obývací stěna Lisabon je vyrobena z kvalitní kombinace dubového dřeva a naturální dubové dýhy, což zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení. Povrchová úprava matným lakem dodává nábytku elegantní vzhled a snadno se čistí.

Sestava nábytku obsahuje tři praktické kousky - komodu, TV komodu a prosklenou vitrinu. Díky tomu máte dostatek prostoru pro uložení vašich knih, dekorací nebo elektroniky. Navíc si můžete nábytek vyskládat podle svých představ a potřeb, což vám umožní vytvořit dokonalé uspořádání pro váš domov.

Investice do obývací stěny Lisabon představuje skvělou hodnotu za peníze, protože získáte nejen stylový a kvalitní nábytek, ale také praktické řešení pro uspořádání vašeho obývacího pokoje.

Nábytek do obývacího pokoje Lisabon barva ořech

Popis kolekce nábytku Lisabon, >> Prohlédněte si celou nabídku nábytku zde <<

Nábytek z kolekce Lisabon představuje skvělou volbu pro ty, kteří hledají vysoce kvalitní a stylový nábytek s jedinečným designem. Každý kousek této řady je charakteristický svými zaoblenými tvary a elegantním vzhledem.

K dispozici jsou dvě barevné varianty - ořech a přírodní dub. Oba odstíny jsou vyrobeny z kombinace dubového dřeva a prvotřídní přírodní dubové dýhy, což dodává nábytku exkluzivní vzhled. Matný lak na povrchu dokonale chrání váš nábytek před poškozením, zatímco současně zdůrazňuje krásnou strukturu dřeva.
 Precizní zpracování nábytku zaručuje jeho dlouhou životnost a spokojenost uživatelů. Barevná varianta ořech je doplněna stylovými kovovými nožičkami, které dodají interiéru moderní vzhled. Naopak varianta v provedení dub je navržena tak, aby byla položena přímo na podlaze, což ji činí ideálním řešením pro minimalistické interiéry.

Nábytek z kolekce Lisabon je tak ideální volbou pro ty, kteří hledají dokonalou kombinaci designu a kvalitního zpracování. Přesvědčte se sami o jeho jedinečnosti a dopřejte svému domovu nádech luxusu!

Povrchová úprava
Lak
Typ výrobku
Obývací stěna
Kolekce
Lisabon - ořech
zásuvky
Soft Close
Front (přední část)
Přirodní dubová dýha
Korpus
Přírodní dubová dýha
Nábytok je dodávany:
v demonte
v monte (poskládané)
Barva
ořech
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.