Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Nábytek z dubového masivu do obývacího pokoje, Alexandra

Alexandra 25+45+31
Dodaci doba: 1 - 4 týdnu
54 478 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejnižší cenu a dopravu zdarma kdekoli v ČR

Cena produktu je již včetně extra slevy!

Tento balíček obsahuje

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Nábytek z dubového masivu do obývacího pokoje, Alexandra

Jaké komponenty tato sestava zahrnuje?

1 x  TV komodu ALEXANDRA 25 ( výška 60 cm, šířka 212 cm, hloubka 48 cm): na vrchní desku dlouhou víc jak dva metry se bez problémů vejde i moderní televize se širokoúhlou obrazovkou. V zadní desce komody nechybí otvor pro protažení kabelů k přídavné elektronice, kterou můžete umístit v otevřeném sektoru komody.

1 x  Vitrínu  ALEXANDRA 45 (výška 150 cm, šířka 133 cm, hloubka 48 cm): v prostoru za prosklenými dvířky vystavíte starožitný jídelní servis, ve třech zásuvkách a prostorné pravé skříňce se dvěma rovnoměrně rozmístěnými dřevěnými policemi zase můžete uschovat nejrůznější věci, které nemají být na první pohled vidět.

1 x    Polici ALEXANDRA 31 (výška 60 cm, šířka 140 cm, hloubka 32 cm): její šikovné členění můžete využít k vystavení dekorací i oblíbených knih.

Dubová obývací stěna zahrnuje tři komponenty, které v žádném obývacím pokoji nesmí chybět: TV komoduprosklenou komodu a polici. Sestava dokonale zútulní váš interiér a díky svým výjimečným vlastnostem ho bude zdobit ještě dlouhou řadu let.

Prvky sestavy jsou součástí kolekce Alexandra, která zahrnuje luxusní dubový nábytek s celomasivní konstrukcí. K jeho výrobě se používá výhradně výběrové dubové dřevo, které prochází pečlivým kontrolním procesem. Masiv je použit jak u korpusu, tak i předních částí nábytku včetně vnitřních polic. Výroba nábytku probíhá s využitím těch nejmodernějších technologií.

Nábytek z dubového masivu do obývacího pokoje, Alexandra

Dubový nábytek ze série nábytku Alexandra je skutečně ověřen časem. Série nábytku se vyrábí již více než 20 let, kdy postupně byly přidávány nové modely. V kolekcí Alexandra naleznete nábytek do obývacího pokoje, kuchyně, jídelny a nově i pracovny. Zařiďte si i vy váš interiér poctivým dubovým nábytkem, který je vyroben výhradně z dubového dřeva. Víme, že Váš čas je cenný, proto se nábytek dodává již smontovaný. Všechny šuplíky a dvířky disponují německým kováním s tlumením soft-close. Nábytek je ošetřen špičkovým Německým olejem LIVOS, který je přímo určen pro dubová dřeva. Nasávejte každý den vůni přírodního nábytku ve svém interiéru. K výrobě je použijte dřevo výhradně z obnovitelných lesů. Nábytek je vytvořen ve spolupráci s naší a Polskou firmou. Samotný design je inspirován prostředím luxusních Švýcarských chaletů. Samotná výroba probíhá v nejmodernější lince v EU, kde se vyrábějí i tradiční Německé produkty. Samozřejmostí je denně kontrolovaná vlhkost dřeva, nejmodernější CNC stroje, kontrolovaná vlhkost ve výrobě. Dopřejte si i vy tak nejvyšší kvalitu se dostupnou cenu!

Povrchová úprava
Olej + Vosk
Kolekce
Alexandra
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
zásuvky
Soft-close
Front (přední část)
Masív
Korpus
Masív
vrchní deska
Masív
zadní stěna
Dřevěná překližka
čištění čalounění
handričkou + mydlo ph0
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Material
Dub divoký

Produkty ze stejné série

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--