Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Moderní obývací stěna Dub

helsinki 12+25+50+32
Dodaci doba: 1 - 4 týdnu
71 773 Kč 86 474 Kč -17%
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejnižší cenu a dopravu zdarma kdekoli v ČR

Cena produktu je již včetně extra slevy! Aktuální sleva 17% od doporučených cen

Při koupi tohoto typu produktu nad 15 000 kč, dárek zdarma. Sada olejů LIVOS v hodnotě 1000 Kč.

Tento balíček obsahuje

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Moderní obývací stěna Helsinki dubový masiv / dýha

Proměňte váš obývák v oázu klidu, v níž budete rádi trávit každou volnou chvilku, rodinné oslavy i posezení s přáteli! Pomocí moderní obývací stěny Helsinki vybavíte místnost luxusním masivním nábytkem v jednotném designu. Souznění vkusu a elegance bude působit doslova na všechny vaše smysly. Výrazná struktura dřeva vás polaská při každém dotyku, a vůně, kterou masivní nábytek prodchne váš obývák, vás přenese do panenského prostředí dubového lesa.

Obývací sestava pochází z kolekce Helsinki, která si svou oblibu u zákazníků získala především díky modernímu provedení s jemně zaoblenými rohy a preciznímu zpracování těch nejkvalitnějších materiálů, s jakými se při výrobě nábytku setkáte. Minimalistický design umocňuje bezúchykové otevírání dvířek a zásuvek. Samozřejmostí je také tiché dovírání soft-stop.

Moderní obývací stěna Helsinki dubový masiv / dýha

Základním výrobním materiálem je kartáčovaný masiv divokého dubu. Právě metoda kartáčování, během níž je z povrchu dřeva odstraněna měkčí část, dodává nábytku nezaměnitelný vzhled se strukturou vystouplé tvrdší části dřeva. Kartáčování také nábytku dodává vyšší tvrdost a tudíž i delší životnost.

Upřednostňujete světlý nábytek? Pak si obývací stěnu vyberte v provedení dub olej! Má přírodní ráz a ekologický charakter. Příjemně projasní i místnost s nedostatkem přírodního světla. Jestliže dáváte přednost tmavšímu nábytku, vyberte si verzi dub pálený. Přírodní struktura dřeva zůstává zachována a tmavý odstín navíc působí velice elegantním dojmem. Nábytek je dodáván bez osvětlení, za příplatek je možnost doobjednání.

Obklopte se kvalitním dubovým nábytkem v prvotřídním zpracování! Moderní obývací stěna zahrnuje celkem 4 základní komponenty, ke kterým můžete libovolně dokoupit další prvky a vytvořit tak ještě bohatší interiér s dalším úložným prostorem a odkládacími plochami. Koupí obývací stěny získáte tyto komponenty:

       1 x Vitrína Typ 12 ( Výška: 200 cm x Šířka: 119 cm x Hloubka: 41 cm )
       1 x  TV komoda Typ 25 ( Výška: 47 cm x Šířka: 178 cm x Hloubka: 50 cm )
       1 x  Vitrína Typ 50 ( Výška: 135 cm x Šířka: 64 cm x Hloubka: 41 cm )
       1 x  Police ( Výška: 22 cm x Šířka: 174 cm x Hloubka: 20 cm )

Dvě luxusní dubové vitríny poskytnou jak výstavní prostor za prosklenými dvířky, tak úložné místo za plnými dvířky ve spodní části. Skleněné police můžete využít pro vystavení starožitného čajového servisu nebo cenných suvenýrů z cest. Odkládací plochu pro vaši televizi s širokoúhlou obrazovkou nabídne TV komoda. Ve třech otevřených přihrádkách je dostatek místa pro uložení přídavné elektroniky. Do tří zásuvek zase uložíte stolní hry, baterie do ovladače nebo nezbytné manuály.  Prázdné místo na zdi vkusně zaplní police. Vystavte na ni stylové dekorace a vaše obývací stěna si okamžitě získá patřičný šmrnc! 

Povrchová úprava
Olej
Typ výrobku
Obývací stěna
Kolekce
Helsinki
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
Povrch nábytku
Kartáčovanie
zásuvky
Soft Close
Front (přední část)
Masív dub
Korpus
Přírodní dubová dýha
vrchní deska
Masív
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.