Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Dřevěná obývací stěna

helsinki 45 + 21 + 10 + 31
Dodaci doba: 1 - 4 týdnu
64 873 Kč 78 160 Kč -17%
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejnižší cenu a dopravu zdarma kdekoli v ČR

Cena produktu je již včetně extra slevy! Aktuální sleva 17% od doporučených cen

Při koupi tohoto typu produktu nad 15 000 kč, dárek zdarma. Sada olejů LIVOS v hodnotě 1000 Kč.

Tento balíček obsahuje

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Luxusní dřevěná obývací stěna z dubového masivu

Potřebuje váš starý obývák změnu? Začněte nábytkem a pořiďte si dřevěnou obývací stěnu z kolekce Helsinki! Získáte díky ní jednotně vybavený prostor a luxusní masivní nábytek z divokého kartáčovaného dubu. Při každém pohledu vás potěší souhra elegance a čistoty linií, při každém doteku vás nábytek polaská výraznou strukturou. Charakteristická vůně masivního nábytku vám bude dlouhou dobu připomínat panenský dubový les.

Obývací sestava je součástí kolekce s názvem Helsinki, která si svou oblibu u zákazníků získala především díky modernímu provedení s jemně zaoblenými rohy a preciznímu zpracování těch nejkvalitnějších materiálů, s jakými se při výrobě nábytku setkáte. Bezúchytkové otevírání dvířek i zásuvek podtrhuje minimalistický design obývací stěny. Zásuvkám nechybí systém tichého dovírání soft-stop.

K výrobě nábytku byl zvolen jeden z nejkvalitnějších materiálů: kartáčovaný masiv divokého dubu. Metoda kartáčování využívá speciální kartáče k tomu, aby z povrchu dřeva odstranily jeho měkčí část, a aby vystoupila ta tvrdší, která dodává nábytku nezaměnitelný vzhled s výraznou strukturou. Díky metodě kartáčování dřevo získává na tvrdosti a disponuje delší životností.

Upřednostňujete světlý nábytek? Pak si obývací stěnu vyberte v provedení dub olej! Má přírodní ráz a ekologický charakter. Příjemně projasní i místnost s nedostatkem přírodního světla. Jestliže dáváte přednost tmavšímu nábytku, vyberte si verzi dub pálený. Přírodní struktura dřeva zůstává zachována a tmavý odstín navíc působí velice elegantním dojmem. Nábytek je dodáván bez osvětlení, za příplatek je možnost doobjednání.

Nechte se obklopit prvotřídním dubovým nábytkem! Výhoda kolekce Helsinki je, že ke stávající obývací stěně můžete dokupovat další prvky ve stejném designu a vytvořit tak ještě bohatší interiér s dalším úložným prostorem a odkládacími plochami. Koupí sestavy získáte tyto 4 komponenty:

1 x TV komoda Typ 21 ( Výška: 47 cm x Šířka: 119 cm x Hloubka: 50 cm )

1 x Vitrína Typ 10 ( Výška: 200 cm x Šířka: 61 cm x Hloubka: 41 cm )

1 x Vitrína Typ 45 ( Výška: 135 cm x Šířka: 99 cm x Hloubka: 41 cm )

1 x Police ( Výška: 22 cm x Šířka: 115 cm x Hloubka: 20 cm )

Dvě luxusní dubové vitríny vám nabídnou jak výstavní prostor za prosklenými dvířky, tak úložné místo za plnými dvířky ve spodní části. Skleněné police můžete využít pro vystavení starožitného čajového servisu nebo cenných suvenýrů z cest.

Luxusní dřevěná obývací stěna z dubového masivu

Odkládací plochu pro vaši televizi poskytne TV komoda. Ve dvou otevřených přihrádkách je dostatek místa pro uložení přídavné elektroniky. Do dvou zásuvek zase uložíte stolní hry, baterie do ovladače nebo nezbytné manuály.

Prázdné místo na zdi vkusně zaplní police. Vystavte na ni stylové dekorace a vaše obývací stěna si okamžitě získá patřičný šmrnc!

Povrchová úprava
Olej + Vosk
Typ výrobku
Obývací stěna
Kolekce
Helsinki
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
Povrch nábytku
Kartáčovanie
zásuvky
Soft Close
Front (přední část)
Masív
Korpus
Přírodní dubová dýha
vrchní deska
Masív
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Material
Dub divoký
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.