Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Luxusní nábytek do obývacího pokoje dub masiv, Texas / Texas

texas 10+25+45+35
Dodaci doba: 1 - 4 týdnu
83 471 Kč 100 568 Kč -17%
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejnižší cenu a dopravu zdarma kdekoli v ČR

Cena produktu je již včetně extra slevy! Aktuální sleva 17% od doporučených cen

Při koupi tohoto typu produktu nad 15 000 kč, dárek zdarma. Sada olejů LIVOS v hodnotě 1000 Kč.

Tento balíček obsahuje

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Luxusní nábytek do obývacího pokoje dub masiv, Texas / Texas

Obývací sestava vyrobena z poctivého dubového masivu v retro stylu na nožičkách k řady nábytku Texas. Sestava obsahuje televizní komodu, vitrínu a nízkou komoduSestavu si můžete vyskládat i podle svého uvážení. Nádherný nábytek, který je určen na generace a, který Vám bude věkem získávat na jedinečné kráse.

1 x televizní stolek , Typ 25 Šířka: 1802 mm Výška: 545 mm Hloubka: 480 mm

1 x  vitrina Texas, TYP 10 Šířka: 642 mm Výška: 2010 mm Hloubka: 390 mm

1 x vitrina , TYP 45 Texas Šířka: 948 mm Výška: 1360 mm Hloubka: 390 mm

1 x police texas typ 35

Exkluzivní nábytek vyrobený z 100% dubového masivu, který reprezentuje kolekce Jánošík. Nábytek je určen pro náročného klienta, který si potrpí nejen na skutečně přírodní nábytek ale i designové provedení. Nábytek je tak určen pro generace, kde jeho hodnota bude lety jen růst. Celá kolekce je ošetřena značkovým Německým olejem LIVOS , což je dokonalá ochrana pro dubový nábytek, kde na dotek cítíte stále přírodní dřevo a zároveň dřevu dovoluje dýchat. Olej je ekologicky nezávadný. Nábytek z kolekce Jánošík je kartáčovaný a důsledné vybíráme dřevo, kde jsou i přírodní suky dřeva. Získáte tak autentický kus přírodního nábytku, kde je pečlivě vybíráno dřevo tak aby jednotlivé kresby dřeva k sobě pasovaly.

Obývací stěna masiv retro na nožičkách, Jánošik

Nábytek mě krásně zaoblené hrany a rohy, což vytváří minimalistický dojem ale zároveň nábytek je vyroben z poctivého dřeva. Nožičky jsou rovněž celo-masivní s výškou 15 cm.

Dubové dřevo je královský materiál, který se používá již staletí a jeho kvalita je ověřená generacemi. Dřevěný nábytek lety spěje do krásy a získává na jedinečné hodnotě. Dubové dřeva je královský materiál ma vynikající vlastnosti a je zárukou dokonalého přírodního nábytku. Nádherná přírodní struktura, která lety dozrává do jedinečné krásy. Dřevo je pečlivě sušené, vybíráme z dřeva dub divoký, což zaručuj skutečné autentický kus přírody ve vaší jídelně. Samotné dřevo je tvrdá dřevina, takže do dřeva je obtížné vytvořit rýhy či jiné škrábance. Máme zájem starat se o naše životní prostředí proto veškeré dřevo je s certifikátem FSC.

dubový nábytek do obávaku texas / dallas

Typ výrobku
Obývací stěna
Kolekce
Texas - obývak
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.