Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Dřevěná komoda v provence stylu, France typ 49

france komoda 49
Skladem poslední kusy
12 478 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Dřevěná komoda v provence stylu, France typ 49

Výška: 90 cm
Šířka: 165 cm
Hloubka: 53 cm

Dřevěná komoda v provence stylu, France typ 49. Komoda se dodává již smontovaná a je vyroben z poctivého 100% dřeva borovice. Komoda je v bílo - hnědé barevné kombinace vrhcná deska je lakovaná. Bílá barva je ekolgicky nezávadná. V střední části komoda je rozdělena na tři šuplíky po stranách komody jsou dvířka kde uprostřed se nachází dřevěná police.

Smyslem naší práce a vývoje je vytvoření kvalitního dřevěného nábytek, který bude sloužit generacím bez ztráty kvality. Inspirovali jsme se tradičním venkovem ve Francii a připravili pro Vás novou kolekci nábytku, která funkčně, designově i kvalitativní splní vaše náročně požadavky. Nábytek je vytvořen v příjemné kombinaci hnědé a bílé barvy. Hnědá barva - vosk je povrchově ošetřena a konzervovaná ekologickým lakem tak aby namáhané vrstvy byly chráněny. Bílá vrstva vosku je stejně ošetřena jemným filmem laku tak aby přírodní krása a struktura dřeva zůstaly zachovány. Nábytek je doručován v monte. Úchytky na nábytku jsou tradiční ručně kuté - povrchově ošetřené - nepouštějí barvu.

Dřevěná komoda v provence stylu, France typ 49

Tradiční nábytek ve stylu Francouzského venkov, kteří si vás podmaní a okouzlí vaše okolí. Nábytek se hodí do provensálské stylu bydlení. Novinka pro rok 2018, kolekce France reprezentuje krásný dřevěný nábytek ve Francouzském stylu bydlení. Nábytek je vyroben z poctivého borovicového dřeva, při jehož výběru dáváme důraz na kvalitu.

france kolekce

Povrchová úprava
Lak
Typ výrobku
Komoda s dvířky
Kolekce
France
zásuvky
Bez samo dosuvu
Front (přední část)
Masív
Korpus
Masív
vrchní deska
Masív
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Material
Borovice
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--