Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Vysoká komoda z dubu do obýváku, Typ 46

Texas 46 Salon
Dodaci doba: 1 - 4 týdnu
26 225 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejnižší cenu a dopravu zdarma kdekoli v ČR

Cena produktu je již včetně extra slevy!

barva nábytku
  • Dub Olej
  • Dub páleny

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Vysoká komoda z dubu do obýváku,, Texas typ 46

Šířka: 1168 mm
Výška: 1035 mm
Hloubka: 390 mm

Vysoká komoda z dubového dřeva bez prosklení je výbornou variantou do každé místnosti. Ať už si ji pořídíte do obýváku, jídelny, předsíně či do dětského pokoje, můžete si být jistí, že vám v dané místnosti bude komoda Texas dobře sloužit. Aby také ne, vždyť je vyrobená z pečlivě vybraného dubového dřeva a vytvořena těmi, kteří výrobě nábytku rozumí. Patří do rodiny nábytku Texas, která je novinkou pro rok 2018. Závan luxusu, kvality a výjimečnosti si můžete dopřát i vy.

Komoda Texas vás dostane svým designovým provedením. Přírodní dubové dřevo si můžete vybrat ze dvou barevných variant. Výrobci schválně komodě ponechali přírodní nedokonalosti, jako jsou suky a praskliny, čímž podtrhli autenticitu přírodního zpracování. Kromě hezkého vzhledu komoda svým uživatelům nabízí i dostatečně velkou vrchní odkládací plochu a spoustu úložného prostoru ve formě šuplíků a skříňkové části. S komodou si budete rozumět, bezpochyby.

Výjimečnost a nadčasovost se skrývá pod naší nejnovější kolekcí pro rok 2018. Dubový nábytek do obývacího pokoje a jídelny Texas Přináší jedinečný design s charismatem. Nábytek vytvoří s obývacího pokoje a jídelny skutečný domov, ve kterém budete chtít trávit vaše jedinečné okamžiky. Nábytek je dostupný v barvě přírodní olej a dub pálení. O nadstandardní kvalitě vás přesvědčí 100% masivní provední dubového dřeva. Dubový nábytek do obývacího pokoje si můžete libovolně vyskládat podle rozlohy vaší místnosti. V kolekce najdete Několik typu a druhu zboží.
Nábytek má krásnou přírodní strukturu včetně suků a kazů dřeva, které jsou pečlivě vybírání aby vytvořily jedinečnou harmonii přírodního nábytku.
Nebojte se nákupu přes internet jako jediný vám dáváme možnost vrácení zboží do 14 dnů přímo naší dopravou. Nábytek je vyroben nejmodernějšími CNC stroji, což zaručuje nejvyšší kvalitu. Nákupem u nás získáte kromě krásného nábytku i záruku spokojenosti a ocenění designu.

Vysoká komoda z dubu do obýváku, Texas typ 46

dubový nábytek do obávaku texas / dallas

Povrchová úprava
Olej + Vosk
Typ výrobku
Komoda s dvířky
Kolekce
Texas - obývak
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
Front (přední část)
Masív
Korpus
Masív
vrchní deska
Masív
zadní stěna
Dřevěná překližka
čištění čalounění
handričkou + mydlo ph0
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Material
Dub divoký
000638
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--