Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Dlouhý televizní stolek masív dub, Typ 25

Texas 25 Salon
Dodaci doba: 1 - 4 týdnu
25 492 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Přečtěte si hodnocení zde 2 reviews
Průměrně hodnocení : 10/10 Počet hodnocení: 2

Na tento produkt garantujeme nejnižší cenu a dopravu zdarma kdekoli v ČR

Cena produktu je již včetně extra slevy!

barva nábytku
  • Dub Olej
  • Dub páleny

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Dlouhý televizní stolek masív dub, Typ 25

Šířka: 1802 mm
Výška: 545 mm
Hloubka: 480 mm

V nedílnou součást vašeho obývacího pokoje se promění krásný dubový televizní stolek Texas se spoustou úložného prostoru. Do obýváku si jej můžete pořídit samostatně, zejména v případě malého prostoru, nebo společně s dalšími luxusními kusy nábytku. Stoprocentní dubové dřevo se zanechanými přírodními nedokonalostmi, jako jsou suky a praskliny okouzlí vás i všechny, které k vám domů pozvete.

Televizní stolek Texas se ve světě nábytku rozhodně neztratí. Má to nejlepší, co si jen kus nábytku může přát - pečlivě vybraný dubový materiál i kvalitně odvedenou práci těch, kteří nábytku rozumí. Kromě toho je televizní stolek Texas součástí výjimečné dubové kolekce Texas, která může propůjčit kouzlo luxusu celé vaší domácnosti. Televizní stolek si můžete vybrat ze dvou přírodních barev. Nabízí dostatečně velký odkládací prostor na televizi a další elektroniku. Praktičnost mu propůjčuje spoustu úložného prostoru - dva šuplíky a dvě úložné skřínky.

Výjimečnost a nadčasovost se skrývá pod naší nejnovější kolekcí pro rok 2018. Dubový nábytek do obývacího pokoje a jídelny Texas Přináší jedinečný design s charismatem. Nábytek vytvoří s obývacího pokoje a jídelny skutečný domov, ve kterém budete chtít trávit vaše jedinečné okamžiky. Nábytek je dostupný v barvě přírodní olej a dub pálení. O nadstandardní kvalitě vás přesvědčí 100% masivní provední dubového dřeva. Dubový nábytek do obývacího pokoje si můžete libovolně vyskládat podle rozlohy vaší místnosti. V kolekce najdete Několik typu a druhu zboží.
Nábytek má krásnou přírodní strukturu včetně suků a kazů dřeva, které jsou pečlivě vybírání aby vytvořily jedinečnou harmonii přírodního nábytku.
Nebojte se nákupu přes internet jako jediný vám dáváme možnost vrácení zboží do 14 dnů přímo naší dopravou. Nábytek je vyroben nejmodernějšími CNC stroji, což zaručuje nejvyšší kvalitu. Nákupem u nás získáte kromě krásného nábytku i záruku spokojenosti a ocenění designu.

Dlouhý televizní stolek masív dub, Typ 25

dubový nábytek do obávaku texas / dallas

Povrchová úprava
Olej + Vosk
Typ výrobku
Tv stolek
Kolekce
Texas - obývak
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
Front (přední část)
Masív
Korpus
Masív
vrchní deska
Masív
zadní stěna
Dřevěná překližka
Výška
54,5 cm
Šířka
180 cm
Hloubka
48 cm
čištění čalounění
handričkou + mydlo ph0
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Material
Dub divoký
000548
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Spokojenost
rating 10
Jeho design je moderní a elegantní, přesně tak, jak jsem si představoval. Kvalita materiálu je vynikající – masivní dub dodává stolku robustní vzhled a zároveň působí velmi přírodně. Barva Dub Olej je krásně teplá a dobře se hodí k ostatnímu nábytku v mém pokoji. Celkově jsem s tímto nákupem velmi spokojený, stolek vypadá skvěle a doporučuji ho každému, kdo hledá kvalitní a stylový kus nábytku do svého domova.
kvalita aj design
rating 10
Nabytok stojí za to. Chvália ho všetci, čo k nám prídu a pýtaju sa odkiaľ ho máme :)

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--