Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Matrace Hr pena + visco Luxor 80 x 200 , H3

Luxor 80
Skladem poslední kusy
9 081 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Přečtěte si hodnocení zde 2 reviews
Průměrně hodnocení : 10/10 Počet hodnocení: 2

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Matrace Hr pena + visco Luxor,  80 x 200 cm H3

Komfortní matrace vysoké třídy, který splní vaše požadavky na mimořádně příjemný spánek. Matrace je oboustranný, kde vnitřní výplň tvoří HR pěna a Visco Pena. Matrace má tvrdost H3 co se považuje se tvrdá matrace. Matrace ma navíc jednu stranu tvrdší druhou mírně měkčí no na obou stranách je tvrdost H3. . Matrace dokonale podpůrné tělo, zároveň však neblokuje průtok krve a tím zaručuje lepší přísun krve do buněk. Tím pádem je matrace vhodná i pro lidi, který trpí bolestmi zad. Termoelastické pěna je odolná vůči bakteriím, plísním a roztočům. Rovněž je vhodný pro alergiky


Hr pěna HR 44 18 cm - Vysoce elastická pěna, Jedná se o speciální typ pěny se zvýšenou hustotou a elasticitou. Jeho struktura pod vlivem zatížení se dokonale přizpůsobuje tvaru těla. Jedná se o mimořádně flexibilní, stabilní a velmi odolný materiál.

Visco Pěna V50 4 cm - termoelastické pěna - Je to druh vysoce elastické pěny, která reaguje na tělesnou teplotu a zvyšuje její pružnost. Povrch pěny pod tlakem a teplem má tvar shodný s tvarem těla.

Potah matrace Silverprotect -  Silverprotect je vysoce kvalitní, velmi měkká pletená textilie, která poskytuje speciální antialergickou ochranu. Jeho struktura byla doplněna povlakem obsahujícím stříbro, které zabraňuje růstu bakterií a snižuje alergie. Přídavek stříbra brání elektrifikaci materiálu, takže kryt také nepřiťahuje prach a má prodlouženou čerstvost, kromě toho Silverprotect eliminuje nepříjemné pachy doprovázející vývoj mikroorganismů a zachovává si své vlastnosti i po opakovaném praní. Obal lze snadno odstranit a osvěžit doma - při 40 stupních. Tkanina má certifikát OEKO-TEX Standard 100.

Oboustranná matrace, celková výška matrace 24 cm.

7 zón - Matrace, které mají takové označení se přizpůsobují lidskému tělu. Mají vysokou bodovou pružnost a různé zóny tvrdosti. Tedy jsou optimální pro opření páteře což vám zaručí klidný a hluboký spánek. Tím se zvyšuje celkový efekt komfortu pro páteř a celému tělu.

Typ výrobku
Matrac
Rozměr
80 x 200 cm
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Zatím nepoužito
rating 10
Zatím nepoužito
Mateace
rating 10
Mám pár dní, takže ještě uvidíme
Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--