Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Dubová postel z masivu Adam 180 x 200 cm

Adam
Skladem poslední kusy
22 168 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Dubová postel z masivu Adam 180 x 200 cm s čaluněným zeleným čelem

Organická postel vyrobená z dubového dřeva, model Adam .Skutečně nádherným spojeným je pravých dřevěných trámů s moderním čaluěným čelem, v zelené barvě kde ihned po rozbalení postele se stane model Adam dominantnou vaší ložnice. Výhodou postele je atraktivní vzhled a jedinečnost přídného produkt, včetně vysoké funkčnosti. Celá postel je mimořádně stabilní včetně čela postele. Při použití běžné matrace (vysoké cca 20 cm) je plocha spaní cca 50 cm, což představuje vysoký komfort.

Látka použitá v čele postele je v moderní zelené barvě. Jedná se o velmi kvalitní látku, příjemnou na omak. Oděruvzdornost látky je až 50 000 cyklů. Čištění pomocí vody, popřípadě trochu mýdla ph0.

Staňte se i vy uživatelům skutečné přírodního produktu, který bude aktivně zvyšovat kvalitu vašeho spánku. Důvodem je skutečně použitý materiál, který nemá žádný negativní vliv na vaše tělo a mysl. Pro výrobu je použijte 100% dubové dřevo, které se získává z lesů s certifikátem FSC. Takže vás nemusí trápit negativní vliv na životní prostředí. Následně je dřevo sušené do bodu, kde jsou vyhubeny všechny bakterií či červotoči, které by mohly ovlivnit vaše prostředí. Postel je ošetřeno značkovým dánským olejem WOCA. Dřevo je zabroušené do hladka a má svou přírodní strukturu a kresbu dřeva. Postel je samozřejmě mimořádně pevná a robustní. dubové hranoly v rozměru 16 x 9 cm. Součástí postele je i pevný dřevěný rošt ( ze dřeva smrk ) , který dáváme k posteli grátis.

Dubová postel z masivu Adam 180 x 200 cm s čaluněným zeleným čelem

organický produkt Dlouhodobý spánek v takové posteli tak zaručeno zefektivní váš odpočinek během noci a můžete si být jistý že na vaše tělo nebude vplout žádná chemikálie. Kvalita a délka vašeho života tak může být příjemnější a delší. Dubové dřeva je mohutné tvrdé dřevo, které je prémiový materiál mezi dřevinami. Dubové trámy mají trhliny a praskliny, které jsou přirozené a některé umělé vytvořené. Právě dubové dřevo je královský materiál, který je ověřen časem.
fsc certifikat Dřevo použijte na výrobu tohoto produktu je výhradně z obnovitelných lesů. Díky tomu je certifikováno FSC značkou. Jde o organizaci, která se stará o budoucnost lesů i pro další generace působící již v 80 zemích světa.

Rozmer matrace: 180 x 200 cm
Celková šířka postele: 198 cm

Celková délka postele: 218 cm
Výška čela u nohou 41 cm
Tloušťka bočnic až 9 cm
rozměr hranolu 16 x 9 cm
Matrace je zapuštěná v cca posteli 8 cm při použití našeho roštu, který dáváme k posteli zdarma.

postel adam rozmery

9033.jpg

masívní postel dub

Originál příslušenství:

K posteli vám dáváme možnost zakoupit si značkové matrace Nábytek Mirek. Na výběr máte prémiové taštičkové matrace, altexové matrace či matrace s paměťové pěny. Matrace su výbornou volbou k našim postelím nyní v zaváděcích cenách. Zároveň k posteli je možné si za malý příplatek přikoupit mimořádně komfortní lamelový rošt s možností nastavení tuhosti.

PROHLÉDNOUT SI VŠECHNY PRÉMIOVÉ MATRACE A DOPLŇKOVÉ ROŠTY.

Povrchová úprava
Olej
Typ výrobku
Manželská postel - dřevená
Kolekce
Trámove postele
váha
120 kg
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Nosnosť
do 230 kg
Rozměr
180 x 200 cm
Úložný prostor
bez úložného prostoru
Barva
dub natural
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Doporučené matrace

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Podobné produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.