Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Dubová lavice bez opěrky s kovovými nohami, Emma 140 cm

emma lavice
Skladem poslední kusy
5 485 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Přečtěte si hodnocení zde 2 reviews
Průměrně hodnocení : 10/10 Počet hodnocení: 2

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Dubová lavice bez opěrky s kovovými nohami, Emma

Masivní lavice do jídelny vyrobena z poctivého dubového masivu model Emma v délce 140 cm. Výška 46 cm, Hloubka 38 cm

Lavice působí mohutným dojmem, na hranách je tloušťka materiálu až 3 cm. Lavice do jídelny se dodává v demontu. Montáž je velmi jednoduchá a zabere jen několik minut. Lavici lze kombinovat z kterýmkoliv dubovým stolem z naší nabídky. Designově je však nejvíce podobná ke stolu Emma. Dřevo použijte při výrobě má certifikát FSC což je zárukou toho že myslíme na životní prostředí. Lavice je ošetřena značkovým dánským olejem WOCA, což je špička mezi oleji. Krásný dubový stůl vyrobený z 100% dubového masivu, s nádhernou přírodní kresbou dřeva dub divoký.

Dubová lavice bez opěrky s kovovými nohami, Emma

K výrobě byl použit čistý dubový masiv. Nábytek byl povrchově ošetřen pouze olejem a voskem renomované značky, takže se chlubí dobrou odolností vůči všem drobným škrábancům a oděrkám. Jídelní stůl z masivu jsme dále nebělili ani nemořili, takže krása jeho přírodní textury zůstala plně zachována! Na desce stolu se můžete setkat se suky. Rozhodně se nejedná o vadu! Záměrně jsme zachovali všechna specifika dubového dřeva s cílem dosáhnout co nejpřírodnějšího vzhledu.

Masivní lavice do jídelny dokonale reprezentuje především precizní řemeslnou práci a poctivou výrobu. Díky svým mohutným proporcím zaručené odolá každému náporu. Dubové dřeva je královský materiál ma vynikající vlastnosti a je zárukou dokonalého přírodního nábytku. Nádherná přírodní struktura, která lety dozrává do jedinečné krásy. Dřevo je pečlivě sušené, vybíráme z dřeva dub divoký, což zaručuj skutečné autentický kus přírody ve vaší jídelně. Samotné dřevo je tvrdá dřevina, takže do dřeva je obtížné vytvořit rýhy či jiné škrábance. Máme zájem starat se o naše životní prostředí proto veškeré dřevo je s certifikátem FSC. 

Typ výrobku
Lavice do jídelny
Povrchová úprava
Olej
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
Šířka
140 cm
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Barva
dub natural
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Dubová lavice
rating 10
Rychlé jednání, rychlé dodání, lavice jsou pěkné. Můžeme jen doporučit
Krásný výrobek
rating 10
Lavice je opravdu krásná a kvalitní. Jednoznačně palec nahoru. A dle sousedky, která jí přebírala, jí dovezl moc hezký a milý pán, takže spokojenost nejvyšší. ?

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--