Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Taburetka s opěrkou

Dund 6036
Dodaci doba: 6 - 9 týdnu
10 580 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

Výběr látky
  • Látka BASIC
  • Látka , Skupina C nebo PG 13

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Taburetka s opěrkou Dund

1 x taburetka

Prohlédněte si všechny varianty sedačky zde. ( Doporučujeme ! )

Pohodlný a účelný doplněk sedací soupravy Dund. Mimořádně pohodlná a komfortní taburetka, která má navíc funkci opěrky s několika nastavitelnými výškami. Na výběr máte obrovské množství kvalitních látek. Navíc si umíte vybrat iz barvy dřevěných nohou.

Investice do sedačky Dund se vám vrátí formou pohodlí, elegance a praktičnosti, které oceníte každý den. Nečekejte déle a dopřejte si tento skvělý kousek nábytku, který promění váš obývací pokoj v útulný a moderní prostor pro relaxaci a zábavu.

Taburetka s opěrkou Dund

na obrázku je sedačka v látce Taurus schwarz/grau 16 - cenová skupina Basic, Včetně funkce nastavitelné opěrky

1. Luxusní design: Sedačka Dund zaujme na první pohled svým moderním a elegantním vzhledem, který dodá vašemu interiéru šmrnc a sofistikovanost.
2. Vysoká kvalita materiálů: Díky použití prvotřídních materiálů se štítkem Made in germany kvality je sedačka Dund odolná, pevná a dlouho vydrží jako nová. Vnitřní konstrukce z masivního dřeva a dřevotřísky. Vnitřní výpln , kvalitní čalunicka Pu Pena, Pryžové řemínky, potah z vaty.
3. Flexibilní konfigurace: Možnost volby rohu vpravo nebo vlevo a barvy nožiček umožňuje přizpůsobit sedačku Dund vašim individuálním potřebám a vkusu.
4. Praktické funkce za příplatek: Rozkládací mechanismus pro spaní, úložný prostor či nastavitelná opěrka zvýší užitnou hodnotu sedačky Dund a usnadní vám život.
5. Pohodlí na prvním místě: Ergonomický tvar a měkké polstrování sedačky Dund vám poskytnou maximální komfort při odpočinku, sledování televize nebo trávení času s rodinou a přáteli.

Barva látka může být mírně odlišná závisí to na nastavení barev v monitoru. Jelikož jde o nábytek na míru je vyžadována záloha ve výši 30%. Rovněž zde zaniká možnosti vrácení zboží do 14 dnů kvůli zakázkové výrobě.

Výška - 46 cm, šířka - 117 cm , hloubka - 75 cm. 

Výběr nohou

v základní ceně su nohy s dřeva buk v barvě dubu ( variant 1 ) - Příplatek za jine nohy 1200 Kč s DPH. ( Dřevěné ve dřevě dub )

grafika dund

Typ výrobku
Sedačka
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Látka
Rozkladaní - Funkce spaní
bez funkce spaní
Úložný prostor
bez úložného prostoru
Barva
Výběr ze vzorníku barev
tmavě šedá
Typ sedačky
Taburetka
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání