Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

PŘÍBORNÍK PRESTIGE (D-KRI-69), HNĚDÝ LAK

Prestige D KRI 69
Dodaci doba: 4 - 8 týdnu
25 652 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

PŘÍBORNÍK PRESTIGE (D-KRI-69), HNĚDÝ LAK

Prémiová kolekce nábytku vyvinutá pro náročný italský trh obsahuje také komodu do ložnice nebo obývacího pokoje z borovicového dřeva. Komoda vám přijde v montu – netrápíte se s montáží, povrchová úprava kvalitní lak hnědé nebo bílé barvy + 10%, dle vašeho výběru. Na přední části jsou charakteristické frézy a dekorativní vzory, masivní dřevo – můžete se spolehnout na kvalitu i po letech užívání. Rukojeti byly vybrány od italské společnosti Bosetti Marella. Panty jsou v barvě staré mosazi.

Rozměr: Š 182 cm x V 192 cm x H 45 cm. 

PŘÍBORNÍK PRESTIGE (D-KRI-64-W), HNĚDÝ LAK

Charakteristické frézy na předních prvcích nábytku i hrubé sokly a desky zaručují pevnost konstrukce nábytku na dlouhá léta. Můžete si vybrat alternativní barvu: Hnědá, Bílá Kliky byly vybrány od italské firmy Bosetti Marella. Kulaté, pohyblivé rukojeti v barvě staromosaz s jemným květinovým motivem, osazené v různých velikostech, dotváří klasickou formu a zdůrazňují charakter kolekce. Zapuštěné panty staromosazné barvy.

Lakovaný nábytek má speciální povrchovou úpravu, která má vytvářet nádech starého vzhledu - PATINU. K impregnaci používáme pouze kvalitní mořidla a laky s přírodním obsahem. Impregnaci na nábytek nanášíme ručně, abychom měli v rukou každý deště. Dřevo je přírodní materiál, který ověřil čas, pokud máte zájem o kvalitní solidní nábytek nakupujte přímo u výrobce a ušetříte. Záruka 24 měsíců. Pozornost si zaslouží i ručně vyrobené a staro vypadající panty a úchyty, které dodávají našemu nábytku charismatický design. Praktické dřevěné komody a knihovny šuplíkové is dvířky hodí se do vašeho obývacího pokoje, ložnice, předsíně či do dětského pokoje. Jejich využití je všestranné.

Zobrazit všechny kusy ze série nábytku Prestige >>

Povrchová úprava
Lak
Typ výrobku
Příborník
Kolekce
Prestige
váha
105 kg
Front (přední část)
Masív
Korpus
Masív
vrchní deska
Masív
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Material
Borovice
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
--