Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Příborník na kovových nožkách dub, Vilo 46

Vilo 46 salon
Dodaci doba: 2 - 5 týdnu
21 710 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejnižší cenu a dopravu zdarma kdekoli v ČR

Cena produktu je již včetně extra slevy!

barva nábytku
  • Dub Olej

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Příborník na kovových nožkách dub, Vilo 46

Vitrina Vilo 46 ( šířka 100 cm , výška 118 cm , hloubka 39 cm ) - dodáván již smontovaný

Luxusní a designový příborník do obývacího pokoje, jídelny ale i pracovně se širokým využitím. Menší příborník z kolekce VILO je velmi zajímavým svým designovým vypracováním. Pro výrobu jsou použijte výhradně prvotřídní materiálu. Příborník má 2 šuplíky ve střední části ve vrchní částí su  dvířka, která se otvaruj "padáním" tedy z hora dolů.Rovněž se ve spodní části nacházejí padací dvířka.  V prosklené části je osvětlení již součástí nábytku. V prosklené části je zadní stěna s nádherným luxusním vzhledem kde zadní stěna je tvořena z dřevěných hranolků různých velikosti a tvarů, kde ve finále vytváří skutečné luxusní a ucelený dojem.

Skutečně exkluzivní a designový, to jsou hlavní přívlastky dubového nábytku z kolekce pro rok 2020 s názvem VILO. Dubový nábytek Vilo je určen především do obývacího pokoje, kde v rámci typů nábytku najdete televizní komody, vitríny, regály a skutečné stylový konferenční stolek. Samozřejmostí jsou dvířka a šuplíky s tichým zavíráním soft-close. 

Rada nábytku Vilo je vyrobena v kombinaci dubového dřeva a přírodní dubové dýhy. Kde složení nábytku je přední strany šuplíky / dvířka jsou dubové dřevem, vrchní deska je přírodní dubová dýha a vnitřní korpus a boky nábytku jsou vyrobeny z přírodní dubové dýhy. Nábytek je ošetřen výjimečným Německým olejem Livos. Nábytek je vyroben ve spolupráci s naší firmou a Polskou firma kde finální produkt je každý kus nábytku skutečné originálním kouskem té nejvyšší kvality. Osvětlení je již dodávány v ceně nábytku při kusech, které ho obsahují.

Příborník na kovových nožkách dub, Vigo 46

Výběrem nábytku z řady VILO si vyberete nejen nádherný a exkluzivní nábytek ale i naše více než 20 leté zkušenosti v oblasti nábytku. Nábytek se dodává již smontovaný.

Dubové dřevo je královský materiál, který se používá již staletí a jeho kvalita je ověřená generacemi. Dřevěný nábytek lety spěje do krásy a získává na jedinečné hodnotě. Dubové dřeva je královský materiál ma vynikající vlastnosti a je zárukou dokonalého přírodního nábytku. Nádherná přírodní struktura, která lety dozrává do jedinečné krásy. Dřevo je pečlivě sušené,  máme zájem starat se o naše životní prostředí proto veškeré dřevo je s certifikátem FSC.

Exkluzivní nábytek do obýváku z dubového dřeva, Vigo

Povrchová úprava
Olej + Vosk
Typ výrobku
Vitřina
Kolekce
Vilo - obývak
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
zásuvky
Soft-close
Front (přední část)
Masív
Korpus
Přírodní dubová dýha
vrchní deska
Přírodní dubová dýha
zadní stěna
Dřevěná překližka
čištění čalounění
handričkou + mydlo ph0
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Material
Dub divoký
001300
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--