Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Rohová sedačka - pravá kůže červená, na nožičkách, Spectre roh v pravo

Spectre 2F-OTM/BK M9004
Dodaci doba: 3 - 6 týdnu
42 957 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Rohová sedačka s funkcí spaní - pravá kůže červená, na nožičkách, Spectre

Moderní a komfortní sedací souprava s bohatým množstvím funkcí vyrobena ze 100% kůže v nádherné červené barvě. Sedací souprava Spectre mě funkce rozkladu na lůžko, které je určeno pro příležitostné používání dokonale pro vaše návštěvy. Po rozložení je šířka lehací plochy až 123 cm. Výhodou sedačky je i velký odkládací prostor v rohu sedačky, který se zvedá v přední části. Sedačka ma komfortní sezení, které je tvrdší. Vnitřní všechny nosné části jsou ze dřeva borovice nebo buk. Sedací část obsahuje ocelový zvlněné pružiny, které dodávají celkový komfort sedačce. Opěrný část mě statické čalounické popruhy. Nožičky na sedačce jsou kovové v saténové barvě s výškou 12 cm, což je výhoda při používání domácího robotického vysavače.

Na výběr máte levý nebo pravý roh. Sedačka se dodává ze dvou kusů tak aby se dala jednoduše a pohodlně dostat i do bytu. Rohová sedačka Spectre je dostupná iv jiných barvách kůže, všechny varianty zde.

Rohová sedačka s funkcí spaní - pravá kůže červená, na nožičkách, Spectre

Svůj atraktivní vzhled model Pear čerpá i kvůli tomu že je sedačka na nožičkách nad zemí 12 cm. Kovové nohy jsou stabilní a vyrobené na dlouhá léta spokojeného užívání. Na sedačku je použijte výhradně prvotřídní materiál, přírodní kůže v červené barvě. Kůže mě mimořádně pozitivní vlastnosti, na ošetřování používejte přípravky na kůži. 

sedačka rozmery Spectre

Vlastnosti sedačky

Sedačka model Spectre mě všechny nosné díly vyrobené z tvrdého dřeva borovice s certifikátem FSC. Samozřejmostí je materiál bez formaldehydu. Výplň sezení tvoří kvalitní PU pěna bez freonů. Sedák sedačky mě příjemný tvrdší sed, což zajišťuj ocelové zvlněné pružiny. Zádová část sedačky je výrobně ze statickými čalounické popruhy, které udržují stály komfort opírání i po dlouhém čase používání. Pu pěna mě výborně komfortní složení na sedací části 25.38 kg / m3, na zádové části 21.30 kg / m3. Pod ručka 21.3 kg / m3.

Šířka sedačky - 256 cm
Hloubka sedačky - delší roh - 183 cm
Hloubka sedačky - kratší roh - 96 cm
Výška sedačky - 85 cm
Hloubky sezení - 60 cm
Výška sezení - 46 cm
Výška nožiček od země - 12 cm 
Váha sedačky - 110 kg

Tipy a rady prokuži PAMPAS MADRAS

Kůže je přírodní produkt. Tloušťka kůže je až 0.9 - 1.1 mm, velmí příjemná na dotek. Nábytek z pravé kůže nadchne svou mimořádnou elegancí a kvalitou. Kožený potah v sobě vždy nese individuální znaky daného zvířete a je vždy unikátní. Pro většinu koženého nábytku proto existují speciální sady na čištění kůže a péči o ni. 

• Kožený nábytek umístěte v dostatečné vzdálenosti od zdrojů tepla. Kůže vydrží déle a udrží si svůj typický povrch.

kuže pampas madras rot

Typ výrobku
Sedačka
váha
115 kg
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Kůže
Roh Sedačky
Roh v pravo
Rozkladaní - Funkce spaní
ano funkce spaní
Úložný prostor
s úložným prostorem
Barva
červená
Typ sedačky
Rohová sedačka
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--