Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Konferenční stolek s policí kulatý

Eslov 84 x 84
Dodaci doba: 4 - 7 týdnu
7 967 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Přečtěte si hodnocení zde 4 reviews
Průměrně hodnocení : 10/10 Počet hodnocení: 4

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Konferenční stolek s policí kulatý z masívu dub

Konferenční stolek s policí kulatý je navržen tak, aby vám poskytl nejen praktickou funkci, ale také estetický zážitek. Tento elegantní kousek nábytku se stane skvělým doplňkem do vašeho obývacího pokoje, ložnice nebo kanceláře.

Výška - 48 cm, Šířka - 84 cm, Hloubka - 84 cm

1. Skandinávský design: Stolek je navržen ve stylu, který je známý svou jednoduchostí, funkcionalitou a čistotou linií. Tento designový přístup zaručuje, že se tento kousek nábytku snadno zařadí do jakéhokoli interiéru a bude vypadat skvěle po dlouhá léta.

2. Kvalitní materiál: Stolek je vyroben z pevného a trvanlivého dubového dřeva, které je známé svou odolností a dlouhou životností. Díky tomu se můžete spolehnout na to, že tento stolek bude sloužit svému účelu po mnoho let.

3. Multifunkční police: Praktická police na spodní části stolku vám umožní ukládat drobnosti, jako jsou časopisy, knihy, dálkové ovladače nebo dekorace. Tím ušetříte místo na stole a zároveň budete mít všechny potřebné věci po ruce.

4. Atraktivní design: Stolek je navržen tak, aby poutal pozornost svým elegantním vzhledem a jedinečnými detaily. Okrouhlý tvar stolku dodává jeho designu lehkost a sofistikovanost, která osloví i ty nejnáročnější zákazníky.

5. Snadná údržba: Díky kvalitnímu materiálu a povrchové úpravě je tento konferenční stolek snadno udržovatelný a odolný proti poškrábání a opotřebení.

Konferenční stolek s policí kulatý z masívu dub

Povrchová úprava Olej: Jak proměnit dubové dřevo v umělecké dílo - Olej je tajným kouzlem, které dokáže probudit skrytou krásu dubového dřeva a umožnit mu dýchat naplno. Díky olejové povrchové úpravě se z dubového dřeva stává nádherný matný poklad s výrazným přírodním vzhledem.

Avšak pozor! Abyste udrželi svůj dubový poklad v perfektním stavu, pamatujte na to, že vlhké předměty (sklenice, talíře, vázy) potřebují podložky. V opačném případě by mohly na povrchu vzniknout nevzhledná kolečka od vody. Ale nebojte se, i když se tak stane, máme pro vás jednoduchý návod na jejich odstranění.

Chcete-li svému dubovému dřevu dopřát ještě vyšší ochranu a udržet ho v co nejlepším stavu, doporučujeme povrch olejovat několikrát do roka a používat speciální přípravky určené pro olejovaný nábytek. Tímto způsobem si zajistíte, že vaše dubové dřevo bude vždy vypadat jako zbrusu nové a bude vás těšit svou krásou po dlouhá léta.

Typ výrobku
Konferenční stůl
Povrchová úprava
Olej
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
Korpus
Masív
vrchní deska
Masív
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Barva
dub natural
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Stolek
rating 10
Velmi pěkný stolek.
Doporučuji
rating 10
Krásný stolek, perfektní komunikace s prodejcem, rychlé dodání. Doporučuji a děkuji. JD
Krásný kousek !
rating 10
Kvalitně zpracovaný stolek z masivu, který již několik dní zdobí náš obývák. Velká spokojenost :)
Konferenční stolek
rating 10
Krásný kus dubového masivního nábytku, kvalitně zpracován výrobek, montážní návod i balení
Varianty produktu

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.