Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Konferenční stolek s policí oválný

Eslov 124 x 64
Skladem poslední kusy
8 872 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Přečtěte si hodnocení zde 4 reviews
Průměrně hodnocení : 10/10 Počet hodnocení: 4

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Konferenční stolek s policí oválný z masívu dub

Nechte se okouzlit jedinečným konferenčním stolkem s policí oválný, který přináší do vašeho prostoru nejen funkčnost, ale i nádech skandinávské elegance. Tento stylový kousek nábytku je ideálním řešením pro ty, kteří hledají spojení mezi praktičností a designem. Ať už potřebujete místo pro odkládání drobností, nebo chcete mít všechny potřebné věci po ruce, tento konferenční stolek s policí oválný je tou správnou volbou.

Vyroben z kvalitního dubového dřeva, tento konferenční stolek je odolný a trvanlivý, což zaručuje dlouhou životnost a spokojenost s nákupem. Jeho atraktivní design s jemnými liniemi a oválným tvarem dodává prostoru sofistikovaný vzhled a působivou atmosféru. Police pro odkládání drobností je skvělým bonusem, který oceníte při každém setkání či konferenci.

Výška - 48 cm, Šířka - 124 cm, Hloubka - 64 cm

Nenechte si ujít příležitost získat tento úžasný konferenční stolek s policí oválný a udělejte ze svého pracovního či obývacího prostoru místo, kde se budete cítit pohodlně a inspirováni.

1. Skandinávský design: Stolek přináší do vašeho prostoru nádech skandinávské elegance a sofistikovanosti, který zaujme na první pohled.
2. Kvalitní materiál: Vyroben z poctivého dubového dřeva, tento konferenční stolek je odolný a trvanlivý, což zaručuje dlouhou životnost a spokojenost s nákupem.
3. Police pro odkládání drobností: Praktická police umožňuje mít všechny potřebné věci po ruce a udržet tak váš prostor organizovaný a přehledný.
4. Univerzální použití: Ať už hledáte stůl pro konferenční místnost, obývací pokoj či kancelář, tento konferenční stolek s policí oválný se hodí do každého prostředí.
5. Spokojenost zaručena: Díky svému atraktivnímu designu a praktičnosti je tento konferenční stolek ideálním řešením pro ty, kteří hledají spojení mezi funkcí a estetikou.

Konferenční stolek s policí oválný z masívu dub

Povrchová úprava Olej: Jak proměnit dubové dřevo v umělecké dílo - Olej je tajným kouzlem, které dokáže probudit skrytou krásu dubového dřeva a umožnit mu dýchat naplno. Díky olejové povrchové úpravě se z dubového dřeva stává nádherný matný poklad s výrazným přírodním vzhledem.

Avšak pozor! Abyste udrželi svůj dubový poklad v perfektním stavu, pamatujte na to, že vlhké předměty (sklenice, talíře, vázy) potřebují podložky. V opačném případě by mohly na povrchu vzniknout nevzhledná kolečka od vody. Ale nebojte se, i když se tak stane, máme pro vás jednoduchý návod na jejich odstranění.

Chcete-li svému dubovému dřevu dopřát ještě vyšší ochranu a udržet ho v co nejlepším stavu, doporučujeme povrch olejovat několikrát do roka a používat speciální přípravky určené pro olejovaný nábytek. Tímto způsobem si zajistíte, že vaše dubové dřevo bude vždy vypadat jako zbrusu nové a bude vás těšit svou krásou po dlouhá léta.

Povrchová úprava
Olej
Typ výrobku
Konferenční stůl
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
Korpus
Masív
vrchní deska
Masív
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Barva
dub natural
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Konferenční stolek s policí oválný
rating 10
Krásný design, kvalitní zpracování, přijatelná cena, snadná montáž, bezproblémová doprava. Naprostá spokojenost.
Perfektní
rating 10
Krásné dřevo, zajímavé nohy, kvalitní zpracování.
Konferenční stolek s policí oválný
rating 10
moc pěkný, pečlivě zpracováno
Krásný
rating 10
Krásný stůl. Snadna kompletace. Je trochu něčím \"cítit \".
Varianty produktu

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.