Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Dubová vitrina se sklem, vilo 11

Vilo 11 salon
Dodaci doba: 2 - 5 týdnu
16 491 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejnižší cenu a dopravu zdarma kdekoli v ČR

Cena produktu je již včetně extra slevy!

barva nábytku
  • Dub Olej

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Dubová vitrina se sklem, vilo 11

Vitrina Vilo 10 ( šířka 45 cm , výška 201 cm , hloubka 39 cm ) - dodáváne již smontované

Luxusní dubová vitrína z kolekce Vilo s nádherným moderním designem. Vitrína Vilo se dodává již smontovaná. Vitrína má 1 prosklená dvířka, kde ve vnitřní části za sklem se nacházejí 1 skleněné police a 4 dřevěné. Součástí je už i osvětlení zadní části, kde nádherně vynikne dubové stěna s parketovým 3D vzorem což vytváří skutečně autentický přírodní kus nábytku s přívlastkem luxusní. Dveře mají panty na levé straně.

Skutečně exkluzivní a designový, to jsou hlavní přívlastky dubového nábytku z kolekce pro rok 2020 s názvem VILO. Dubový nábytek Vilo je určen především do obývacího pokoje, kde v rámci typů nábytku najdete televizní komody, vitríny, regály a skutečné stylový konferenční stolek. Samozřejmostí jsou dvířka a šuplíky s tichým zavíráním soft-close. 

Rada nábytku Vilo je vyrobena v kombinaci dubového dřeva a přírodní dubové dýhy. Kde složení nábytku je přední strany šuplíky / dvířka jsou dubové dřevem, vrchní deska je přírodní dubová dýha a vnitřní korpus a boky nábytku jsou vyrobeny z přírodní dubové dýhy. Nábytek je ošetřen výjimečným Německým olejem Livos. Nábytek je vyroben ve spolupráci s naší firmou a Polskou firma kde finální produkt je každý kus nábytku skutečné originálním kouskem té nejvyšší kvality. Osvětlení je již dodávány v ceně nábytku při kusech, které ho obsahují.

Nábytek do obývacího pokoje z dubu, Vigo

Výběrem nábytku z řady VILO si vyberete nejen nádherný a exkluzivní nábytek ale i naše více než 20 leté zkušenosti v oblasti nábytku. Nábytek se dodává již smontovaný.

Dubové dřevo je královský materiál, který se používá již staletí a jeho kvalita je ověřená generacemi. Dřevěný nábytek lety spěje do krásy a získává na jedinečné hodnotě. Dubové dřeva je královský materiál ma vynikající vlastnosti a je zárukou dokonalého přírodního nábytku. Nádherná přírodní struktura, která lety dozrává do jedinečné krásy. Dřevo je pečlivě sušené,  máme zájem starat se o naše životní prostředí proto veškeré dřevo je s certifikátem FSC.

Exkluzivní nábytek do obýváku z dubového dřeva, Vigo

Kolekce
Vilo - obývak
Povrchová úprava
Olej + Vosk
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
zásuvky
Soft-close
Front (přední část)
Masív
Korpus
Přírodní dubová dýha
vrchní deska
Přírodní dubová dýha
zadní stěna
Dřevěná překližka
čištění čalounění
handričkou + mydlo ph0
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Material
Dub divoký
001420
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--