Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Dubová úzká vitrina Texas, TYP 10

Texas 10 Salon
Dodaci doba: 1 - 4 týdnu
24 843 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Počet hodnocení: 1
Přečtěte si hodnocení zde
Průměrně hodnocení : 10/10

Na tento produkt garantujeme nejnižší cenu a dopravu zdarma kdekoli v ČR

Cena produktu je již včetně extra slevy!

barva nábytku
  • Dub Olej
  • Dub páleny

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Dubová úzká vitrina Texas, TYP 10

Šířka: 642 mm
Výška: 2010 mm
Hloubka: 390 mm

V obývacím pokoji, stejně jako v jídelně hraje důležitou roli i úložný a odkládací prostor. Sfouknout oba najednou můžete pořízením prosklené vitríny Texas, která je součástí dubové kolekce Texas. Vysoká a užší vitrína s prosklenou částí u vás doma najde řadu využití. Nabízí jak uzavřený prostor na uložení věcí, do kterého nikdo neuvidí, tak i prosklenou část, která slouží jako část výstavní. Právě ta je dominantou tohoto kusu nábytku. Prosklené jsou tři dostatečně velké police, do kterých si můžete vystavit to, co by bylo škoda skrývat. Sbíráte porcelánové hrnečky, nosí vaše děti poháry ze sportovních soutěží, máte oblíbenou kolekci knih? No tak to všechno vystavte! Nábytek s prosklenou částí funguje jako reprezentativní. Tato část má i osvětlení, a proto je na vystavené věci vidět i potom, co se setmí. Navíc co si budeme povídat, osvětlení zvyšuje atraktivitu nábytku.

Protože je vitrína Texas vyrobena z přírodního dubového dřeva, můžete se těšit nejen z její vysoké reprezentativnosti, nýbrž i z dlouhé životnosti. Vybrat si ji můžete ze dvou barevných variant a třeba ji i zkombinovat s ostatními kusy nábytku z kolekce Texas.

Cena nábytku je bez osvětlení.

Výjimečnost a nadčasovost se skrývá pod naší nejnovější kolekcí pro rok 2018. Dubový nábytek do obývacího pokoje a jídelny Texas Přináší jedinečný design s charismatem. Nábytek vytvoří s obývacího pokoje a jídelny skutečný domov, ve kterém budete chtít trávit vaše jedinečné okamžiky. Nábytek je dostupný v barvě přírodní olej a dub pálení. O nadstandardní kvalitě vás přesvědčí 100% masivní provední dubového dřeva. Dubový nábytek do obývacího pokoje si můžete libovolně vyskládat podle rozlohy vaší místnosti. V kolekce najdete Několik typu a druhu zboží.
Nábytek má krásnou přírodní strukturu včetně suků a kazů dřeva, které jsou pečlivě vybírání aby vytvořily jedinečnou harmonii přírodního nábytku.
Nebojte se nákupu přes internet jako jediný vám dáváme možnost vrácení zboží do 14 dnů přímo naší dopravou. Nábytek je vyroben nejmodernějšími CNC stroji, což zaručuje nejvyšší kvalitu. Nákupem u nás získáte kromě krásného nábytku i záruku spokojenosti a ocenění designu.

Dubová úzka vitrina Texas, Typ 10

Dubová úzká vitrina Texas, TYP 10

 dubový nábytek do obávaku texas / dallas

Kolekce
Texas - obývak
Povrchová úprava
Olej + Vosk
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
Front (přední část)
Masív
Korpus
Masív
vrchní deska
Masív
zadní stěna
Dřevěná překližka
Výška
201 cm
Šířka
62,4 cm
Hloubka
39 cm
čištění čalounění
handričkou + mydlo ph0
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Material
Dub divoký
000635
Spokojenost
rating 10
Zboží je takové,jaké jsem si vybrala. Poctivá práce,úprava materiálu kvalitní.

Produkty ze stejné série

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--