Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Police dlhá Typ 35 texas

Texas 35 Salon
Dodaci doba: 1 - 4 týdnu
5 800 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejnižší cenu a dopravu zdarma kdekoli v ČR

Cena produktu je již včetně extra slevy!

barva nábytku
  • Dub Olej
  • Dub páleny

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Police dlhá Typ 35 texas

Šířka: 1800 mm
Výška: 220 mm
Hloubka: 220 mm

Na potřebu něco si vystavit a uložit či odložit narazíte v každé domácnosti už krátce potom, co ji začnete obývat. Původně vytoužené holé stěny zatoužíte zefektivnit policí. To je výborný nápad. Protože police jsou nejen estetickým prvkem v domácnosti, nýbrž jsou i velice praktické. Šetří užitný prostor a využívají jinak nevyužité stěny místnosti.

Dobrá, rozhodli jste se pro polici. Jenže jakou? Ať už chcete policí vybavit obývací pokoj, jídelnu, dětský pokoj nebo pracovnu, doporučujeme vám polici Texas. Ta s sebou přináší kouzlo naší kategorie dřevěného nábytku Texas - je 100% přírodní, designová a praktická.  Police je vyrobená z dubového dřeva, tedy z velmi tvrdého dřeva a v celé své kráse předvádí i přírodní nedostatky dřeva - suky a praskliny. Svým jedinečným charismatem vytvoří police velmi luxusní zákoutí u vás doma. Ať už se rozhodnete dát ji kdekoliv, můžete zvýraznit její krásu tím, že ji doplníte o další nábytek z kolekce Texas. Jelikož je tato kategorie novinkou pro rok 2018, můžete se nádhernými kusy dřevěného nábytku vašim přátelům chlubit jako první.

Výjimečnost a nadčasovost se skrývá pod naší nejnovější kolekcí pro rok 2018. Dubový nábytek do obývacího pokoje a jídelny Texas Přináší jedinečný design s charismatem. Nábytek vytvoří s obývacího pokoje a jídelny skutečný domov, ve kterém budete chtít trávit vaše jedinečné okamžiky. Nábytek je dostupný v barvě přírodní olej a dub pálení. O nadstandardní kvalitě vás přesvědčí 100% masivní provední dubového dřeva. Dubový nábytek do obývacího pokoje si můžete libovolně vyskládat podle rozlohy vaší místnosti. V kolekce najdete Několik typu a druhu zboží.
Nábytek má krásnou přírodní strukturu včetně suků a kazů dřeva, které jsou pečlivě vybírání aby vytvořily jedinečnou harmonii přírodního nábytku.
Nebojte se nákupu přes internet jako jediný vám dáváme možnost vrácení zboží do 14 dnů přímo naší dopravou. Nábytek je vyroben nejmodernějšími CNC stroji, což zaručuje nejvyšší kvalitu. Nákupem u nás získáte kromě krásného nábytku i záruku spokojenosti a ocenění designu.

police dlhá Typ 35 texas

dubový nábytek do obávaku texas / dallas

Kolekce
Texas - obývak
Povrchová úprava
Olej + Vosk
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
Front (přední část)
Masív
Korpus
Masív
vrchní deska
Masív
zadní stěna
Dřevěná překližka
Šířka
180 cm
čištění čalounění
handričkou + mydlo ph0
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Material
Dub divoký
000735
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Produkty ze stejné série

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--