Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Jídelní stůl rozkládací dub, 160 - 240 cm

Texas 41 Salon
Dodaci doba: 1 - 4 týdnu
28 052 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejnižší cenu a dopravu zdarma kdekoli v ČR

Cena produktu je již včetně extra slevy!

barva nábytku
  • Dub Olej
  • Dub páleny

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Jídelní stůl rozkládací dub, 160 - 240 cm , Texas typ 40

Šířka: 900 mm
Výška: 770 mm
délka: 1600 ( 2400 ) mm

Známe způsob, jak se u vás doma jako rodina budete scházet o dost častěji. Je jím rozměrný jídelní stůl z kolekce dubového nábytku Texas. Kolekce je novinkou pro rok 2018, a proto věříme, že svěží závan v nábytkovém designu do vaší domácnosti přinese i vám. U jídelního stolu Texas je radost posedět. Hospodyňky prominou, že půjdou připravené pokrmy na chvíli stranou. Obdivovat se hlavně bude 100% přírodní dubový materiál, estetický vzhled stolu a jeho praktičnost. Dá se říct, že svým provedením, masivním vzhledem a kvalitou vnese jídelní stůl punc luxusu do vaší jídelny. Vaše návštěvy se budou s tímto komfortem jen těžko loučit.

Jídelní stůl Texas je rozkládací, proto ho můžete během krátké chvíle přizpůsobit i potřebě početnější návštěvy. A že stůl něco vydrží, o tom se můžete přesvědčit sami. I po dlouhých letech jeho používání bude jídelní stůl svou roli plnit dokonale. A vám nezbude nic jiného, než se s tímto stolem spokojit napořád nebo ho někomu darovat. Díky vytříbenému materiálu i kvalitně odvedené práci se může tento stůl u vás doma dědit z generace na generaci.

Výjimečnost a nadčasovost se skrývá pod naší nejnovější kolekcí pro rok 2018. Dubový nábytek do obývacího pokoje a jídelny Texas Přináší jedinečný design s charismatem. Nábytek vytvoří s obývacího pokoje a jídelny skutečný domov, ve kterém budete chtít trávit vaše jedinečné okamžiky. Nábytek je dostupný v barvě přírodní olej a dub pálení. O nadstandardní kvalitě vás přesvědčí 100% masivní provední dubového dřeva. Dubový nábytek do obývacího pokoje si můžete libovolně vyskládat podle rozlohy vaší místnosti. V kolekce najdete Několik typu a druhu zboží.
Nábytek má krásnou přírodní strukturu včetně suků a kazů dřeva, které jsou pečlivě vybírání aby vytvořily jedinečnou harmonii přírodního nábytku.
Nebojte se nákupu přes internet jako jediný vám dáváme možnost vrácení zboží do 14 dnů přímo naší dopravou. Nábytek je vyroben nejmodernějšími CNC stroji, což zaručuje nejvyšší kvalitu. Nákupem u nás získáte kromě krásného nábytku i záruku spokojenosti a ocenění designu.

dubový nábytek do obávaku texas / dallas

Tvar
Obdélníkové
Rozkládání stolu
Rozkládací
Typ výrobku
Jídelní stůl
Kolekce
Texas - obývak
Povrchová úprava
Olej + Vosk
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
Povrch nábytku
Kartáčovanie
Front (přední část)
Masív
Korpus
Masív
vrchní deska
Masív
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Barva
dub natural
001521

Podobné produkty

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--