Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Vysoká úzká komoda širší s prosklenou částí, TYP 12

Texas 12 Salon
Dodaci doba: 1 - 4 týdnu
34 325 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Přečtěte si hodnocení zde
Průměrně hodnocení : 10/10 Počet hodnocení: 1

Na tento produkt garantujeme nejnižší cenu a dopravu zdarma kdekoli v ČR

Cena produktu je již včetně extra slevy!

barva nábytku
  • Dub Olej
  • Dub páleny

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Vysoká úzká komoda širší s prosklenou částí, TYP 12 Texas

Šířka: 948 mm
Výška: 2010 mm
Hloubka: 390 mm

Dopřát si praktičnost vitrín a přitom zútulnit vaši domácnost teplým dřevem, tak to můžete jedině s dubovou kolekcí Texas. Vysoká komoda, napůl prosklená, napůl uzavřená, je její součástí. Společně s dalším dubovým nábytkem tvoří velice luxusní kolekci z přírodního dubového masivu. Kolekce je vhodná k vybavení jídelen a obývacích pokojů. Do uspořádání vaší domácnosti vám nechceme mluvit, a proto je jen na vás, kde si nábytek umístíte. Vysoká a z části prosklená vitrína však nejlépe zapadne do jídelny. Do prosklené policové části si můžete vystavit reprezentativní inventář a jiné věci, do uzavřeného prostoru pak všechno ostatní.

Přítomnost této vitríny vedle jídelního stolu vás potěší z mnoha důvodů. Pro inventář to nebudete mít daleko, tím pádem vám neunikne nic z debaty vaší návštěvy. V neposlední řadě je na tak luxusní kousek nábytku radost pohledět. Ve velkém zútulní a zefektivní vaši místnost a stane se častým předmětem rozmluvy vašich přátel a příbuzných.

Cena nábytku je bez osvětlení.

Výjimečnost a nadčasovost se skrývá pod naší nejnovější kolekcí pro rok 2018. Dubový nábytek do obývacího pokoje a jídelny Texas Přináší jedinečný design s charismatem. Nábytek vytvoří s obývacího pokoje a jídelny skutečný domov, ve kterém budete chtít trávit vaše jedinečné okamžiky. Nábytek je dostupný v barvě přírodní olej a dub pálení. O nadstandardní kvalitě vás přesvědčí 100% masivní provední dubového dřeva. Dubový nábytek do obývacího pokoje si můžete libovolně vyskládat podle rozlohy vaší místnosti. V kolekce najdete Několik typu a druhu zboží.
Nábytek má krásnou přírodní strukturu včetně suků a kazů dřeva, které jsou pečlivě vybírání aby vytvořily jedinečnou harmonii přírodního nábytku.
Nebojte se nákupu přes internet jako jediný vám dáváme možnost vrácení zboží do 14 dnů přímo naší dopravou. Nábytek je vyroben nejmodernějšími CNC stroji, což zaručuje nejvyšší kvalitu. Nákupem u nás získáte kromě krásného nábytku i záruku spokojenosti a ocenění designu.

Vysoká úzká komoda širší s prosklenou částí, TYP 12 Texas

dubový nábytek do obávaku texas / dallas

Typ výrobku
Vitřina
Kolekce
Texas - obývak
Povrchová úprava
Olej + Vosk
Ošetřování nábytku
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
Front (přední část)
Masív
Korpus
Masív
vrchní deska
Masív
zadní stěna
Dřevěná překližka
čištění čalounění
handričkou + mydlo ph0
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Material
Dub divoký
000640
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Spokojenost
rating 10
Tato komoda je skvělým přírůstkem do našeho domova. Jsem s ní velmi spokojený. Design je moderní a zároveň praktický – prosklená část přidává na eleganci a umožňuje vystavit dekorativní předměty či knihy. Barva Dub Olej je příjemná a teplá, výborně ladí s ostatním nábytkem. Kvalita dřeva je vysoká, což je u masivního dubu očekávané, a dodává komodě robustní a trvanlivý vzhled. Bohužel díky výšce je méně stabilní a je nutné ji přišroubovat ke stěně, případně vyřešit stabilitu jinak. Celkově jsem s komodou velmi spokojený – vypadá skvěle a je velmi funkční. Určitě bych ji doporučil každému, kdo hledá elegantní a kvalitní řešení pro úložný prostor.

Produkty ze stejné série

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--