Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Židle na kovových nohách, barva šedá

Hacienda diosa 85
Dodaci doba: 1 - 2 týdnu
2 489 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Židle na kovových nohách, barva šedá model hacienda

Nenechte si ujít příležitost získat tuto skvělou židli Hacienda, která vám poskytne nejen pohodlí a styl, ale také praktičnost a dlouhou životnost. Objednejte si ji ještě dnes a užijte si dokonalý spojenec pro vaše každodenní sezení! Tato elegantní a moderní židle na kovových nohách černé barvy je navržena tak, aby splnila veškeré vaše požadavky na komfort a estetiku. Přečtěte si následující důvody, proč byste měli zvážit přidání této skvělé židle do vaší sbírky nábytku:

židle hacienda a stul igi

1. Univerzální použití: Ať už hledáte židli do jídelny, pracovny nebo kanceláře, model Hacienda je ideální volbou díky svému širokému využití a adaptabilitě.

2. Vysoká kvalita materiálů: Látka, ze které je židle vyrobena, je mimořádně kvalitní a má vlastnost easy clean, což zajišťuje snadné čištění a dlouhou životnost produktu.

3. Pohodlí na prvním místě: Ergonomický design židle Hacienda zaručuje maximální pohodlí při sezení, což oceníte zejména při dlouhých hodinách strávených u stolu.

4. Stylový vzhled: Dostupnost ve dvou barvách látky umožňuje snadné sladění s ostatním nábytkem a dekorem vašeho interiéru, čímž přispívá k celkovému harmonickému vzhledu prostoru.

5. Stabilní konstrukce: Kovové nohy černé barvy nejenže dodávají židli moderní vzhled, ale také zajišťují pevnou a stabilní konstrukci, která vydrží dlouhodobé používání.

rozmery židle hacienda

židle hacienda v látce diosa 85

Látka použitá na židle má název Diosa 85 její vysoká otěruvzdornost až 60 000 cyklů jí zajistí dlouhou trvanlivost. Látka je 100% PES. Čištění látky pomocí mýdla PHO nebo vodou. FUNKCE EASY CLEAN! Hustota látky až 350 g / m2. 

diosa 85

Typ výrobku
Jídelní židle
Nábytok je dodávany:
v demonte
Material
Dub divoký
Nosnosť
115 kg
Barva
světle šedá
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Varianty produktu

Podobné produkty

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--