Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Jidelní židle Arosa , látka imitace broušená kůže hnědá

Arosa Town 23
Dodaci doba: 1 - 2 týdnu
2 288 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

Tento produkt je balen 2 ks/jedna krabice, tudíž lze obejendat pouze sudý počet ks. Cena je za 1 ks !

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Židle do kuchyně - antracit , Arosa - Lara Design - MEGA AKCE

Jídelní židle v moderním designu vyrobena z kvalitní látky, která imituje luxusní broušenou kůži v hnědé barvě . Jídelní židle Arosa resp., Lara je dostupná také v jiných barvách. Jde o náš nejpopulárnější model, kde o vynikajícím poměru ceně / kvality se přesvědčilo již stovky spokojených zákazníků. Jídelní židle se dodává již smontovaná, její lehká váha pouze 7,5 kg vám umožňuje tak její snadnou manipulaci. Čištění pomocí vody nebo mýdla PH0. Nohy na židli jsou vyrobeny z dubového dřeva výhradně z obnovitelných lesů s certifikátem FSC. Dřevo je ošetřeno značkovým dánským olejem WOCA, který je ekologický a šetrný k životnímu prostředí.. Nosnost židle do 110 kg. Opěrka židle je vyrobena z dřevěné překličky. Mezi vlastnosti tohoto materiálu patří jemné pružení. Vzhledem k tomu, že je to přírodní materiál, může mít každý kousek mírně odlišnou tuhost opěrky.

arosa židle a stul mak

Jídelní židle je dostupná i ve verzi barová a v jiných látkách.

Arosa town 23 rozmery

Dubová židle Arosa je určena především pro západní trh, na Slovensku a Česku je v mimořádné cenové akcí, které je časově limitovaná. Zaobelný tvar židle je tak pohodlný i při celovečerním sezení. Jídelní židle se dodává již smontovaná. Dopřejte si i vy luxusní dubová židli, která je vhodná pro denní používání s dlouhou životností, co si ověřilo již řadu spokojených zázaknikov.

Židle do kuchyně

Látka - Town 23

Moderní a kvalitní látka. Velmi příjemná na dotek, která imituje luxusní broušenou kůži. Oděruodolnost (martindale) 100 000 cyklů. Gramáž látky až 480 gr / m2. Složení 100% PU/75% PES 25%CO . Čištění pomocí upevňovacích vody nebo mýdla PH0.

town 23



Typ výrobku
Jídelní židle
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Material
Dub divoký
Nosnosť
115 kg
Barva
hnědá
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Podobné produkty

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.