Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Elegantní židle valencia - kulaté nohy dub, olivová

Valencia Preston 38 Olive
Dodaci doba: 1 - 2 týdnu
1 888 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)
rating Přečtěte si hodnocení zde
Průměrně hodnocení : 10/10 Počet hodnocení: 1

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Elegantní židle Valencia - kulaté nohy dub, olivová zelená

Elegantní a velmí pohodlná židle do jídelny model valencia. Židle valencia se dodává již smontovaná, nohy židle jsou vyrobena z kvalitního dubového dřeva, nohy mají okrouhlý tvar. Velká opěrný čast ma příjmení sklon, který oceníte i při delším sezení. Model židle valencia je novinka pro rok 2020 kde je použito nádherná a kvalitní látka, která imituje broušenou kůži. (Židle valencia je dostupná v zeleno olivový, mátové a koňakové barvě látky). Vnitřní výplně tvoří kvalitní PU pěna. Láka je velmi příjemná na dotek. Židle valencia mě doporučenou nosnost do 110 kg. Nohy na židli jsou vyrobeny z certifikovaného dřeva FSC s dreva dub .

Elegantní židle Valencia - kulaté nohy dub

Dřevo je 100% dubové ošetřeny ekologickým olejem značky WOCA. Židle je tak vhodná ke každému jídelnímu stolu z naší nabídky. Mírně retro vzhled a nádherná a kvalitní látka vytvářejí ze židle Valencia nadčasový model, který Vám bude sloužit dlouhá léta. Vyberte si i vy židli, která bude pohodlná a zároveň designovým kouskem ve vaší jídelně.

Elegantní židle Valencia - kulaté nohy dub, olivová zelená

Látka - Preston 

Moderní a kvalitní látka, velmi příjemná na dotek. (Látka je měkká). Oděruodolnost (martindale) 68 000 cyklů. Gramáž látky až 350 gr / m2. Složení 100% PES. Čištění pomocí vody nebo mýdla PH0. 

preston 38

Typ výrobku
Jídelní židle
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Material
Dub divoký
Nosnosť
115 kg
Barva
zelená
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží
Krásná židle
rating 10
Židle je krásná, elegantní, velmi pohodlně se na ní sedí. Látka je příjemná na dotek, snad se bude i dobře udržovat. Velkou výhodou je vyšší výška sedu (50 cm), na židli se velmi příjemně stoluje, ale i jen tak odpočívá, čte ... Tyto židle bych koupila znovu, s manželem jsme velmi spokojení.

Podobné produkty

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.