Největší nabídka masivního nábytku! Nyní super ceny až -17%, téměř na všechno

Židle dubové nohy zelená, easy clean Paris

paris Icon 39
Dodaci doba: 1 - 2 týdnu
1 988 Kč
vč. DPH (konečná cena včetně slevy)

Na tento produkt garantujeme nejlepší cenu a výhodnou koupi !

Cena produktu je již včetně extra slevy!

O firme nábytek Mirek
Hodnicení firmy Nábytek Mirek
prodejna nábytku Nábytek Mirek

Produkt je zařazen v těchto kategoriích:

 

Židle dubové nohy zelená, easy clean Paris

Jídelní židle novinka pro rok 2019. Židle paris je zcela nový model. Na model natalie jsme vzali to nejlepší z předchozího modelu a přidali extra materiály. Jídelní židle ma subtilní rozměry je tedy vhodné do menších i větších jídelně. vyberte si i vy tento mimořádně pohodlný model, který se velmi snadno čistit velko předností je príjmené sezení a kvalitní šití látky. Židle Paris ma plochu sezení 49 cm, zadní opěrka mě nádherné šití s vodorovným vzorem. Židle paris mě mimořádný komfort sezení, má hlubší sed tedy je vhodna k vyšším postavám.


Na výběr mýtném několik druhů barvy látek, viz všechny. Židle ma váhu cca 8 kg je tak kompaktní. Dodává se již profesionální smontovaná naším týmem ve výrobě. Na prvním místě je pohodlí, o které se stará vysoce elastická pěna, která je základem výplně židle.


Dřevěné nohy vyrobené z dubového dřeva v přírodní barvě jsou pouze olejovaný transparentním olejem. Mimořádně kvalitní látka, která se velmi snadno čistí a jen pomocí vody očistit 99% skvrn. Viz video níže.

Jídelní stůl DUB dizajnoví olej masív, model YORK

Novinka v nabídce pro Sk a Cz trh. Jídelní židle Paris se prodává na německém trh  s cenou 140 EUR, Speciální zaváděcí cena nyní výhradní pro vás. Jídelní židle se dodává již smontovaná. Nádherný design a kvalitní látka to je záruka kvalitního výrobku. Výhodou židle su její subtilní rozměry, vhodné i do menší kuchyně. Látka je velmi příjemná na dotek. Nosnost židle do 120 kg. Váha židle je přibližně 8,5 kg

Mimořádné pohodlné sezení díky ergonomickému tvaru sezení, výhodou jsou i opěrky. Látka na židli mě otěruvzdornost až 50 000 cyklů.

Dubová židle Paris je určena především pro západní trh, na Slovensku a Česku je v mimořádné cenové akcí, které je časově limitovaná. Zaobelný tvar židle je tak pohodlný i při celovečerním sezení. Jídelní židle se dodává již smontovaná. Dopřejte si i vy luxusní dubová židli, která je vhodná pro denní používání s dlouhou životností, co si ověřilo již řadu spokojených zázaknikov.

Židle dubové nohy zelena, easy clean Paris

stul dub rozkladaci pro 6-8 osob

jidelní stul z masivu arles včetne židle paris zelene a lavice paris v zelene barve

látka ICON 39 - easy clean



Typ výrobku
Jídelní židle
Nábytok je dodávany:
v monte (poskládané)
Material
Dub divoký
Nosnosť
115 kg
Barva
zelená
Všechny recenze obchodů odpovídají SMĚRNICE (EU) 2019/2161. Jedná se o recenze skutečných zákazníků, kteří obdrželi zboží

Podobné produkty

Nepřehlédněte i tyto produkty

Produkt přidán do seznamu přání
Product added to compare.
--